Eksotiske eventyr venter på deg i Fuerteventura

Perlestrender, vulkaner, smaragdhav, bølger, adrenalin og vannsport. Den vulkanske øya Fuerteventura har mer å tilby enn du tror: perlestrender, vulkaner, smaragdhav, bølger, eventyr og mer Vindsurfing? Den vulkanske øya Fuerteventura, mindre enn 100 km fra den nordafrikanske kysten, har mer å tilby enn du tror.

Øya er kjent for sin varme året rundt og forfriskende havbris, og strendene vrimler av vannsportentusiaster, både nybegynnere og eksperter på topp ti i verden. Den kilometerlange surfestranden Playa de Cofete er beskyttet av fjellene i naturparken Jandía og er derfor et insidertips for mange.

Her kan du jage den neste store bølgen og gå dit få har gått før. Overjordiske naturopplevelser Det finnes ikke noe bedre sted å oppleve øyas Mars-lignende landskap i Sahara enn i sanddynene i Corralejo. De uberørte sanddynene i nasjonalparken strekker seg 11 kilometer langs østkysten av øya, klatrer til toppen av Montaña Roja, en av Fuerteventuras seks vulkaner, med utsikt over naboøyene Lanzarote og La Graciosa.

FuerteventuraI Oasis Park Zoo kan du oppleve 3000 forskjellige dyr, inkludert lekne sjøløver og langhalsede sjiraffer, enten til fots eller på kamelrygg. Naturmonumentet Ajuy er hjemmet til de eldste steinene på Kanariøyene og forteller den dramatiske historien om øyas opprinnelse. Oppdag fossiler av utdødde sjødyr og utforsk grotter der pirater reiste før deg. Ha det gøy hele natten! Den beste nattscenen på Fuerteventura er i Atlantic Center i Corralejo.

Med et bredt utvalg av barer og klubber kan du danse hele natten med andre festlystne fra forskjellige verdenshjørner. La Placita, et bortgjemt torg i nærheten, tilbyr restauranter og barer som passer for en roligere natt. For å få føttene på dansegulvet er det ikke langt fra de mange dansegulvene i Centro Atlántico. Et paradis for smaksløkene Fuerteventuras mat har sin opprinnelse i urfolkstradisjoner, med fokus på naturlige ingredienser.

Her finner du sjømat og fisk smaksatt med sitrus og fagmessig tilberedt. Grillet eller stekt geitekjøtt servert med mojo picón eller grønn mojo og kanariske poteter. Geitoster lages vanligvis etter oppskrifter fra øyas urbefolkning. Pittoreske byer og kulturopplevelser i massevis. Øyas mange pittoreske byer tilbyr kulturelle opplevelser, surfestrender og friluftsgallerier.

Ikke gå glipp av det beste Fuerteventura har å tilby. I Betancuria, den historiske hovedstaden på Fuerteventura, finner du museer og et bybilde preget av kirker og religiøse bygninger. Et ideelt sted for en kulturell windsurfingferie. Kystbyen El Cotillo har utmerkede surfestrender, og du kan spasere forbi maritime veggmalerier, nyfangede skalldyr og fargerike båter i havnen.