Europas billigste reisemål for rimelige reiser

Bilutleie SpaniaStigende priser på mange områder av dagliglivet tvinger forbrukere til å være forsiktige og fornuftige med pengene sine. Dette gjelder også ferier og ved valg av reisemål.

Og her er noen gode nyheter når du ankommer feriedestinasjonen Spania. En studie fra Omio-bestillingsplattformen analyserte 100 europeiske byer for å identifisere reisemål som kan besøkes på et budsjett.

Rangeringen ledes av en spansk by, og det er ikke mindre enn tre andre på topp 10! Utgangspunktet for studien er antall gratis aktiviteter, museer og turistattraksjoner, samt prisen på et gatekjøkkenmåltid, middag for to eller en halvliter, prisen på turistbussen eller offentlig transport og til og med besparelser på flaske vann eller mobildata, avhengig av antall offentlige drikkefontener og gratis WiFi-hotspots. I oversikten.

Blant de 100 mest attraktive byene for billige reiser er det 10 byer i Spania: Disse er følgende: Granada (1), Valencia (4), Sevilla (8), Malaga (9), Barcelona (11), Zaragoza (17) ), Pamplona (22), Alicante (31), Murcia (40) og Madrid (41), hvorav de fire beste er på topp 10 i Europa.