Alle øyer og øygrupper i Spania

KanariøyeneListe over alle øyer og øyegrupper i Spania. Vi sammenligner priser for leiebiler på de fleste øyene. Bestill en leiebil på en øygruppe som Balearene, Kanariøyene og populære øyer som La Palma, El Hierro, Tenerife, Lanzarote, Ibiza, Menorca, Mallorca, Gran Canaria, La Gomera, Fuerteventura, Formentera. Det finnes også informasjon om servedigheter, destinasjoner og populære steder, samt hvordan du kn komme deg rundt på øyene. Tips på turer mellom øyene med ferger. Øygrupper som Balearene, Kanariøyene, Roques de Anaga, Chinijo-øyene, Cíes-øyene, Chafarinas-øyene, Ons-øyene og Formigues-øyene.

Spania er et land i det sørvestlige Europa som huser flere øyer. Noen av de mest kjente øyene i Spania inkluderer:

  1. Mallorca: Mallorca er den største øya i øygruppen Balearene, som ligger i Middelhavet. Det er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og sjarmerende landsbyer.
  2. Tenerife: Tenerife er den største av de syv Kanariøyene, som ligger utenfor den nordvestlige kysten av Afrika. Det er kjent for sitt varme klima, vakre strender og Teide, den høyeste toppen i Spania.
  3. Ibiza: Ibiza er en av Balearene, som ligger i Middelhavet. Det er kjent for sitt livlige natteliv og vakre strender.
  4. Menorca: Menorca er en annen av Balearene, som ligger i Middelhavet. Det er kjent for sine vakre strender, sjarmerende landsbyer og rolige atmosfære.
  5. Gran Canaria: Gran Canaria er en av Kanariøyene, som ligger utenfor den nordvestlige kysten av Afrika. Det er kjent for sitt mangfoldige landskap, inkludert sandstrender og fjellterreng.

Balearene er en øygruppe i Balearene, nær østkysten av den iberiske halvøy. Skjærgården er et autonomt samfunn og en provins i Spania. De fire største øyene er Mallorca, Formentera, Menorca og Ibiza. Mange av de mindre øyene og holmene ligger nær de større øyene, inkludert Dragonera, Cabrera og S’Espalmador. De offisielle språkene på Balearene er katalansk og spansk.

Kanariøyene, også kjent uformelt som Kanariøyene, er et spansk autonomt samfunn og øygruppe i Atlanterhavet, i Makaronesia. De syv hovedøyene er Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, El Hierro, La Gomera og Fuerteventura. Skjærgården inkluderer mange holmer og mindre øyer, inkludert Roque del Este, Alegranza, Isla de Lobos, Montaña Clara, Roque del Oeste og La Graciosa. Kanariøyene som Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Lanzarote er viktige turistmål.

Liste over alle øyer og øyegrupper i Spania

B

Balearene

E

El Hierro

F

Formentera - Fuerteventura

G

Graciosa - Gran Canaria

I

Ibiza

K

Kanariøyene

L

La Gomera - La Palma - Lanzarote

M

Mallorca - Menorca

T

Tabarca - Tenerife