Bilutleie i Albal

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i landsbyen Albal, regionen Valencia, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Albal

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Albal - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Albals flyplasser som Valencia Airport, togstasjoner (Catarroja, Massanassa, Alfafar-Benetusser, Silla, Valencia Sant Isidre Station, Xirivella-Alqueries og Jernbanestasjon Valencia) og reisesentre mm. og fergeterminaler og havner (Port de Silla). Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i landsbyen Albal, Spania. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Enterprise Massanassa på Calle Acequia Primer Bracs 19 Poligono Industrial Massanassa.

Albal är en landsby i kommunen Província de València, Valencia regionen, Spania. Er bysentrum i området. 76. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 604. største by/distrikt. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Província de València. Byen ligger ca 14 meter over havet. En by som har ca 15 400 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Chiva, Canals, Nules, Godella, Alginet, Benifaió, Massanassa, Lugar Nuevo de la Corona, Alcàsser og Castellar y Oliveral. Større byer og feriesteder er Valencia (ca 814200 innb), Gandia (ca 80000 innb), Torrent (ca 78500 innb) og Sagunto (ca 66100 innb). Aeropuerto Valencia-Manises er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av landsbyen. Reise med T-banen? Disse stasjonene (metro) er nære landsbyen Paiporta, Picanya, Picassent, Salt de l’Aigua, Manises, Campament og Alfauir. Få også tips om lokale bedrifter i Província de València.

Tips og anbefalinger i Albal på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaza de la Iglesia, Església de la Mare de Déu del Do og Plaça del Poble er nære. Park l’estació, La xapa, Park Las Palmeras Alfafar og Park Los Patos er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museo Antonia Mir og Museu Rajoleria Paiporta.

MN4 Centro comercial Alfafar er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av La torre medieval, Pont del Mar og Tårnet Serranos. Antiga Romersk villa la Travessa er interessante gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten av Albal. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Castell d’Alaquàs. Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Bioparc Valencia, Karting La Pobla og L ‘Oceanogràfic. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Valencia Zoo.

Prøver du å finne roen, og finne en strand for bading og sole deg? Platja del Saler og Playa de Pinedo ligger i nærheten. Sognekirke Nuestra Señora de los Ángeles, Parroquia San Jorge Mártir og Parroquia Nuestra Señora del Pilar er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Comunidad Islámica La Paz de Catarroja er moskeer eller islamske helligdommer som er verdt å se og ligger i nærheten. Mamerto de la Vara og Bodegas Vinival er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Club de Golf Manises 12 km, Club de Golf El Bosque 19 km, Campo de Golf El Saler 13 km og Club de Golf Escorpion 20 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur.

Markeder som f.eks. Marked Catarroja Martes ligger i nærheten. Musikk, teater og forestilling i byen? Auditorium Municipal, Societat Unió Musical de Catarroja og Casa de la Cultura anbefales. De er innen gangavstand.

Nærliggende destinasjoner, Albal

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Valencia lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Catarroja, Benetússer, Paiporta, Alfafar og Silla. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Valencia, Alicante, Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i Albal, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Valencia Manises flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Albal kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (33 stemmer, gjennomsnitt: 4,49 av 5)