Bilutleie i Alcalá de Henares

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Alcalá de Henares, regionen Madrid, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Det er bilutleiefirmaer i nærheten som Avis, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget, Hertz f.eks. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Alcalá de Henares

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Alcalá de Henares - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Alcalá de Henaress flyplasser som Madrid–Torrejón Airport og Barajas lufthavn, togstasjoner (Estación de Alcalá de Henares, Estación de La Garena, Estación de Alcalá de Henares Universidad, Estación de Meco, Estación de Torrejón de Ardoz, Estación de Azuqueca de Henares og Estación de San Fernando de Henares) og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Alcalá de Henares i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis på Hotel Alcala Plaza Calle Hita 4, Budget på Calle Hita 4, Europcar på Hotel Rafael Calle de Bulgaria 2, Thrifty på Vía Complutense 135 137, Hertz på Vía Complutense 135 137 137, Hertz Leroy Merlin på Ctra Nacional Iii Km 345, Thrifty på Vía Complutense 119.

Alcalá de Henares (Cómpluto) ligger i kommunen Provincia de Madrid, Madrid regionen, Spania og er en landsby. Er bysentrum i området. 8. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 36. største by/distrikt. Ligger ca 597 meter over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er El Escorial, Guadarrama, Paracuellos de Jarama, Las Matas, Arroyomolinos, Alpedrete, Meco, Los Hueros, Casa Blanca, Baezuela og El Encín. Det bor ca 204 600 (2015) innbyggere i landsbyen. Større byer og feriesteder er Madrid (ca 3255900 innb), Latina (ca 256600 innb), Carabanchel (ca 253700 innb) og Puente de Vallecas (ca 244200 innb). Om du bare skal besøke Alcalá de Henares for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Torrejón de Ardoz, de er innen gangavstand. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Madrid.

Anbefalinger og tips angående aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjon, og steder i Alcalá de Henares som du vil besøke under ditt opphold. Centro Comercial Alcalá Magna, Parque Comercial Alcalá Atenea og Centro Comercial La Dehesa er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Diversión en la Granja, Aquópolis San Fernando de Henares og Parque Europa de Torrejón de Ardoz. Zoo Guadalajara og Faunia er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kapell Oidor og Catedral-Magistral de Alcalá de Henares.

Asociacion Circulo del Bonsai, Real Botanisk hage Juan Carlos I og Rosaleda del Botánico ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Utsiktspunkt Arboreto, Utsiktspunkt Parque de Flora Natural og Utsiktspunkt Lago del Botánico er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele landsbyen. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Byparken O´Donnell. Kanskje en tur på de lokale markedene? Se etter Marked Medieval en Alcalá de Henares. Plaza Rodriguez Marin, Plaza de cervantes og Plaza de Palacio er større områder og torg som ligger sentralt. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Club de Golf de La Base Aerea de Torrejon 6 km, Palacio del Negralejo 15 km og El Encin Golf 6 km.

Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Herregård Laredo og Palacio Arzobispal. Museer og kunstgallerier som ligger i Alcalá de Henares og som kan være interessant er Museum Arte Iberoamericano – UAH, Arkeologisk museum Regional og Museo Casa Natal de (Fødested) Cervantes. Plaza de Toros, besøk og opplev kultur på et teater i nærheten av sentrum. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Teater Salón Cervantes, Teater la Galera, Teater Legolas og Corral de Comedias. Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Ciudad Deportiva Municipal El Val tilgjengelig.

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Madrid-Barajas lufthavn og Madrid-Torrejón lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Alcalá de Henares, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Thrifty, Autos Valls, Niza, Malco Rent a Car, Hertz, Budget, Maggiore, Atesa, Dollar, Cooltra Scooter, Delpaso, CICAR, Hiper Rent a car, Orcar Canarias, Solmar, Class Rent a Car, Centauro, La Palma 24, ClickRent, Surprice, Enterprise, Dickmanns, Sixt, Goldcar, Autos Aguirre, AutoReisen, King rent, Orlando, Hertz Dream Collection, Owners Cars, Wiber, Autos Menorca, TopCar, Faycan, Canarias.com, Firefly, Marbesol, Alamo, Rhodium, Europcar, Avis, National, Keddy By Europcar, Nomadcar, Autoclick, InterRent, OK Rent a Car, Record, Flizzr og Drivalia, som alle har kontorer i Alcalá de Henares. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Adolfo Suárez Madrid-Barajas flyplass og Madrid Torrejón de Ardoz flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Alcalá de Henares kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)