Bilutleie i Benicàssim

Sammenlign leieprisene i byen Benicàssim, regionen Valencia, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Benicàssim

Sammenlign bilutleiefirmaer Benicàssim

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Benicàssim.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Benicàssim - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Benicàssim, Spania. Leiebil i Benicàssims reisesentre, togstasjoner (Estación de Benicasim, Renfe Benicassim, Oropesa del Mar og Castelló de la Plana jernbanestasjon) og flyplasser som Castellón–Costa Azahar Airport og Valencia Airport og fergeterminaler / havner som Puerto de Oropesa del Mar. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Thrifty, Avis, Hertz, Enterprise, InterRent, Keddy By Europcar, Sixt, Alamo, Europcar, Budget, National.

Informasjon om byen Benicàssim (Benicassim, Benicásim), som ligger i kommunen Província de Castelló, regionen Valencia, Spania. 69t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 518. største by/distrikt. Om du bare skal besøke Benicàssim for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Castelló de la Plana (ca 180000 innb), Sagunto (ca 66100 innb), Grao de Murviedro (ca 62400 innb) og Vila-real (ca 51200 innb). I byen bor det ca 18 100 (2015). Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Nules, Godella, Oropesa del Mar, l’Alcora, Alcanar, Las Villas, Oropesa del Mar, Puebla Tornesa, El Grao og Marina d’Or. Byen ligger ca 12 moh. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Castelló.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Benicàssim. Kloster Santa Teresa de Jesús er klostre som er verdt og se og er i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Bodegas Carmelitano. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Mas de Rander.

Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Els terrers, Playa DIvino, Torreón, Voramar, Almadraba og Heliòpolis. Sett deg i bilen og besøk stranden! Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Club de Campo del Mediterraneo 10 km og Club de Golf Costa de Azahar 8 km. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Carmelite Nonnekloster Desierto de las Palmas. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castillo de (Slott) Oropesa kan finnes i nærheten av Benicàssim.

For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Teater Municipal. El Fadrí og Tårnet San Vicente ligger nærme om du er interessert i spennende historie og arkeologi. Lekeplass Mundo Fantasía, Jardín Encantado Marina d’Or, Parque Aventura d’Or og Aquarama er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Vakre grønne områder, parker og planter Bonterra Park, er verdt å se.

Nærliggende destinasjoner, Benicàssim

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Castellón-Costa Azahar lufthavn og Søk etter leiebil Valencia lufthavn. Leiebil i Benicàssim er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebiler Oropesa del Mar, Leie en bil El Grao, Leiebil Marina d'Or, Castelló de la Plana og Almassora. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Valencia, Sammenlign leiebiler Alicante, Leiebil Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i Benicàssim, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Castellón-Costa Azahar flyplass og Valencia Manises flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Benicàssim kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding