Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Benidorm

Sammenlign bilutleiefirmaer Benidorm

Bilutleie i Benidorm

Sammenlign leieprisene i landsbyen Benidorm, regionen Valencia, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Budget, Europcar, Hertz, Thrifty, Avis, Sixt f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor bør du bestille en bil i Benidorm med Autospain.no!

 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Benidorm. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.

Topptips for leie av bil i Benidorm

 1. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 2. Du kan bestille og leie bilen i Benidorm og returnere den et annet sted (one-way).
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Benidorm.
 4. Søk og bestill i god tid i Benidorm hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som takstativ, bilbarnestol, GPS, beltestol, barnesete og hengerfeste etc.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.

Billig bilutleie i Benidorm - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil & bilutleie i BenidormSammenlign leiebil priser fra flere selskaper i landsbyen Benidorm, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i landsbyen.

Leiebil i Benidorms reisesentre, togstasjoner (Estación Tram Benidorm) og flyplasser som Alicante–Elche Airport og fergeterminaler / havner som Puerto de Benidorm. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Enterprise på Avenida de Europa 18 20, Avis på Rincon de Loix Av Ametlla de Mar Edf Coblanca 8, Europcar på Hotel Don Pancho Avenida del Mediterráneo 39 Bajos, Interrent Ciudad på Avinguda de la Comunitat Valenciana 8 Local 16, Goldcar på Avinguda de la Comunitat Valenciana 8, Centauro på Calle de Berlín 2, Budget på Edificio Coblanca Av Ametlla Mar 8, Smile på Calle Tabarca 36 Lalfàs del Pi er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Benidorm er en landsby som ligger i kommunen Provincia de Alicante, Valencia regionen, Spania. Er bysentrum i området. 9. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 131. største by/bydel. Les mer om hva Benidorm har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Byen ligger ca 30 moh. Større byer og feriesteder i nærheten er Alicante (ca 334800 innb), Elx (ca 230100 innb), Gandia (ca 80000 innb) og Alcoy (ca 61600 innb). Teulada, Canals, Benissa, Monóvar, Cocentaina, Polideportivo Benidorm, el Salt de l’Aigua, Racó de l’Oix og l’Armanella er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. En by som har ca 71 000 (2015) innbyggere. Estacion de Autobuses og parada Bus er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av landsbyen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Alicante.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Benidorm. Castell del (Slott) Mascarat er fascinerende gamle fort, borg og festninger som ligger i landsbyen. I nærheten av sentrum kan du finne idrettsbaner som Campos de futbol og Instalacions Esportives de Foietes. Kommunale stadion Guillermo ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert. Prøver du å finne roen, og finne en strand for bading og sole deg? Playa de Poniente, Platja de l’Albir, Playa Varadero, Playa del Torres, Playa de Levante og Playa El Tío Roig ligger i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Benidorm

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Alicante-Elche lufthavn, Leiebil Murcia-San Javier lufthavn og Leie en bil Valencia lufthavn. Lei enveisleie (one way) hvor du henter her og leverer et annet sted. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Valencia, Bilutleie Alicante, Billige bilutleie Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i Benidorm, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alicante-Elche El Altet flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Benidorm kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding