Bilutleie i Cáceres

Sammenlign leieprisene i byen Cáceres, regionen Extremadura, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. Det er bilutleiefirmaer i byen som Thrifty, Avis, Sixt, Budget, Hertz, Europcar f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cáceres

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Cáceres - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil i Cáceress reisesentre, togstasjoner (Cáceres jernbanestasjon og Estación de Arroyo-Malpartida) og flyplasser som Badajoz Airport, QUQ. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Cáceres, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Extremadura, Alamo på Estación de Autobuses Calle Túnez, Europcar på Calle Plus Ultra N 1, National på Estación de Autobuses Calle Túnez, Enterprise på Estacion de Autobuses Calle Túnez.

Om byen Cáceres (Càceres, Cáceres i Spania), som ligger i delen Provincia de Cáceres, regionen Extremadura, Spania. Er sentral beliggenhet i området. 2. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 96. største by/distrikt. Byen ligger ca 441 moh. Større byer og feriesteder i nærheten er Mérida (ca 56400 innb), Coria (ca 12900 innb) og Miajadas (ca 10300 innb). Les mer om hva Cáceres har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Coria, Miajadas, Trujillo, Arroyo de la Luz, Calamonte, Hospital Provincial Nuestra Señora de la Montaña, Aldea Moret, Sierra de Fuentes, Casar de Cáceres og Monroy er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. En by som har ca 93 100 (2015) innbyggere. Cáceres busstasjon er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Skal du være turist i Cáceres? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Tårnet Los Sande og Torre del Aver. Mastropiero Gastrobar y Jardín ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Paseo de Cánovas. Sognekirke San Mateo, Iglesia Concatedral de Santa María, Sognekirke Santiago og Diocesis Coria Cáceres er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten.

Besøk til byens teater og/eller arenaer kan gjøres her Plaza de Toros de (tyrefekterarena) Cáceres. Golf ferie og leiebil? Norba Club de Golf 6 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Herskapshus og palass som er verdt å se nær Cáceress sentrum er Palass Storks, Palass Los Golfines de Abajo, Palacio Episcopal de Cáceres og Palass Carvajal. De er innen gangavstand. Cruz de (Kryss) los Caidos og Tårnet Bujaco en la Plaza Mayor er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Vakre større åpne områder eller torg som du kan finne i nærheten er Plaza de Marron, Plaza Mayor, Plaza Luis Obispo Galarza og Plaza San Juan.

Pabellón Multiusos Ciudad de Cáceres ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Asociación Extremeña Para la Promoción de Artesanía, Museum Cáceres, Belleartes. Espacio de arte y acción og Centro de Artes Visuales Fundación Helga de Alvear, disse er gå avstand fra sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Cáceres

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Badajoz lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Cáceres, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Cáceres, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King rent. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Badajoz Talavera la Real flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cáceres kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)