Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cala Llonga

Sammenlign bilutleiefirmaer Cala Llonga

Bilutleie i Cala Llonga

Søk og sammenlign priser på leiebiler i byen Cala Llonga, regionen Balearene, Spania. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Sixt, Avis, Europcar, Hertz, Thrifty, Budget f.eks. Autospain.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.

Hvorfor bør du bestille en bil i Cala Llonga med Autospain.no!

 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Cala Llonga. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.

Topptips for leie av bil i Cala Llonga

 1. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 2. Du kan bestille og leie bilen i Cala Llonga og returnere den et annet sted (one-way).
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Cala Llonga.
 4. Søk og bestill i god tid i Cala Llonga hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som beltestol, barnesete, takstativ, bilbarnestol, hengerfeste og GPS etc.

Billig bilutleie i Cala Llonga - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Cala Llongas reisesentre, togbanestasjoner og flyplasser som Ibiza Airport og fergeterminaler / havner som Marina Santa Eulalia. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Cala Llonga i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Europcar Ibiza på Ctra Es Cana Km 1 2 Santa Eulalia Ibiza, Europcar på Carrer de Cèsar Puget Riquer Santa Eulària Des Riu, Class Ibiza på Carretera 131 Santa Eulalia del Río, Class på Carrer de Cèsar Puget Riquer 21 Santa Eulària Des Riu er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Informasjon om byen Cala Llonga, som ligger i kommunen Balearene, regionen Balearene, Spania. 83t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 6529. største by/distrikt. Større byer og feriesteder er Ibiza (ca 48700 innb), Santa Eulària des Riu (ca 31300 innb) og San Antonio (ca 21900 innb). I byen bor det ca – (2015). Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Balearene. Feriestedet ligger ca 9 moh. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Sant Joan de Labritja, Sant Francesc de Formentera, Sant Josep de sa Talaia, Roca Llisa, Can Furnet, S’Argamasa og Can Codolar. Estacion Autobuses Santa Eulalia og Aeropuerto Eivissa er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Balearene.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Cala Llonga som kan verdt et besøk mens du er på ferie. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, La Muralla Ibiza, Fønikisk utgravningsområde og ruiner Sa Caleta, Portal de ses Taules og Cala d’en Serra. Få en oversikt over hele byen? Utsiktspunkt Cala Blanca og Utsiktspunkt la Muralla Dalt Vila ligger innen gangavstand fra sentrum. Se gamle historiske ruiner som Fønikisk utgravningsområde og ruiner Sa Caleta.

Playa de s’Estanyol, Playa S’Argamassa, Platja de Castello, Platja de S’Alga, Platja de Llonga, Platja des Niu Blau og Platja S’Estanyol er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg. Besøk gjerne de gamle festningene, borgene og fortene som f.eks. Sa Caleta Coastal Battery. Aguamar water park, Karting San Antonio og Slingshot Ibiza Amusement Park er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. Aquarium Cap Blanc verdt et besøk. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, El Rincon De Margarita. Golf de Ibiza 2 km og Golf de Ibiza II 3 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur.

Nærliggende destinasjoner, Cala Llonga

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Ibiza lufthavn. Billig utleie av lastebiler i Cala Llonga. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebiler Santa Eulària des Riu, Leie en bil Es Canar, Leiebil Ibiza, Platja den Bossa og Cala de Portinatx. Billige leiebiler i Cala Llonga. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Palma de Mallorca, Sammenlign leiebiler Calvià, Leiebil Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Cala Llonga, Spania

Avis, Hertz, Europcar og Budget er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Ibiza Es Codolar flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cala Llonga kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding