Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Ciutadella

Sammenlign bilutleiefirmaer Ciutadella

Bilutleie i Ciutadella

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i landsbyen Ciutadella, regionen Balearene, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Budget, Thrifty, Europcar, Sixt, Avis, Hertz f.eks. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor bør du bestille en bil i Ciutadella med Autospain.no!

 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autospain.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Ciutadella. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.

Topptips for leie av bil i Ciutadella

 1. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autospain.no og finne de beste tilbudene.
 2. Du kan bestille og leie bilen i Ciutadella og returnere den et annet sted (one-way).
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Ciutadella.
 4. Søk og bestill i god tid i Ciutadella hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som beltestol, takstativ, hengerfeste, barnesete, GPS og bilbarnestol etc.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.

Billig bilutleie i Ciutadella - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Ciutadellas jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Menorca Airport, QIU og fergeterminaler / havner som Puerto Antiguo de Ciutadella de Menorca og Port de Ciudadella. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Ciutadella i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Eurorent Menorca på Carrer Dels Pagesos Parc 14 Ciudadella, Europcar på Prinsotel Cala Santandria S N H Sa Caleta, Owners Cars på Carrer del Signe Àries 2 de Menorca, Owners Cars los Delfines på Calle de los Delfines 5 Urbanització los Delfines Apartamentos Biniforcat de Menorca, Europcar på Cala en Blanes de Menorca, Sixt Puerto på Paseo San Nicolas 171 de Menorca, som alle har kontorer i Balearene.

Ciutadella (Ciudadela) er en landsby som ligger i kommunen Balearene, Balearene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 9. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 319. største by/bydel. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Maó (ca 29100 innb), Alcúdia (ca 19100 innb), Son Servera (ca 12200 innb) og Capdepera (ca 11900 innb). Ligger ca 22 meter over havet. Har ca 29 200 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Son Servera, Capdepera, Alaior, Es Castell, Porto Cristo, Can Picafort, Artà, ses Truqueries, Cala Santandria, Cala’N Blanes, Cala Blanca og Cala Morell. Les mer om hva Ciutadella har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Ciutadella. Cala’n Forcat, Playa de sa Farola, Playa Santandría, Platja Gran og Playa Cala Blanca er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Utsiktspunkt Vermells ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele landsbyen. I nærheten av sentrum kan du finne idrettsbaner som Club Tenis Oar.

Plaça dels Pins og Plaça des Born er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Museer og kunstgallerier som ligger i Ciutadella og som kan være interessant er Museu Diocesa og Museo Municipal. Vakre kirker eller katedraler Kirke Roser, Katedral Santa María de Ciudadela og Kirke Sant Francesc som ligger i området. Interessante klostre som er i nærheten Kloster Santa Clara. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Casa Senyorial Squella, Palacio Olivar, Palacio Torresaura og Palau Salort. Castillo de (Slott) Sant Nicolau er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Aqua Roc Water Park er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Hipódromo Torre Del Ram er innen gangavstand om du ønsker å spille på hester på f.eks galopp og trav eller se motorsport. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Menorquinas og Hort Sant Patrici.

Nærliggende destinasjoner, Ciutadella

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Menorca lufthavn og Søk etter leiebil i Palma de Mallorca lufthavn. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Palma de Mallorca, Leiebil Calvià, Leiebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Ciutadella, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Menorca Mahón Maó flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Ciutadella kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding