Bilutleie i Ciutadella

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i landsbyen Ciutadella, regionen Balearene, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Budget, Thrifty, Europcar, Sixt, Avis, Hertz f.eks. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Ciutadella

Sammenlign bilutleiefirmaer Ciutadella

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Ciutadella.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Ciutadella - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Ciutadellas jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Menorca Airport, QIU og fergeterminaler / havner som Puerto Antiguo de Ciutadella de Menorca og Port de Ciudadella. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Ciutadella i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Eurorent Menorca på Carrer Dels Pagesos Parc 14 Ciudadella, Europcar på Prinsotel Cala Santandria S N H Sa Caleta, Owners Cars på Carrer del Signe Àries 2 de Menorca, Owners Cars los Delfines på Calle de los Delfines 5 Urbanització los Delfines Apartamentos Biniforcat de Menorca, Europcar på Cala en Blanes de Menorca, Sixt Puerto på Paseo San Nicolas 171 de Menorca, som alle har kontorer i Balearene.

Ciutadella (Ciudadela) er en landsby som ligger i kommunen Balearene, Balearene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 9. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 319. største by/bydel. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Maó (ca 29100 innb), Alcúdia (ca 19100 innb), Son Servera (ca 12200 innb) og Capdepera (ca 11900 innb). Ligger ca 22 meter over havet. Har ca 29 200 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Son Servera, Capdepera, Alaior, Es Castell, Porto Cristo, Can Picafort, Artà, ses Truqueries, Cala Santandria, Cala’N Blanes, Cala Blanca og Cala Morell. Les mer om hva Ciutadella har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Ciutadella. Cala’n Forcat, Playa de sa Farola, Playa Santandría, Platja Gran og Playa Cala Blanca er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Utsiktspunkt Vermells ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele landsbyen. I nærheten av sentrum kan du finne idrettsbaner som Club Tenis Oar.

Plaça dels Pins og Plaça des Born er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Museer og kunstgallerier som ligger i Ciutadella og som kan være interessant er Museu Diocesa og Museo Municipal. Vakre kirker eller katedraler Kirke Roser, Katedral Santa María de Ciudadela og Kirke Sant Francesc som ligger i området. Interessante klostre som er i nærheten Kloster Santa Clara. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Casa Senyorial Squella, Palacio Olivar, Palacio Torresaura og Palau Salort. Castillo de (Slott) Sant Nicolau er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Aqua Roc Water Park er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Hipódromo Torre Del Ram er innen gangavstand om du ønsker å spille på hester på f.eks galopp og trav eller se motorsport. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Menorquinas og Hort Sant Patrici.

Nærliggende destinasjoner, Ciutadella

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Menorca lufthavn og Søk etter leiebil i Palma de Mallorca lufthavn. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Palma de Mallorca, Leiebil Calvià, Leiebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Ciutadella, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Menorca Mahón Maó flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Ciutadella kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding