Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Corvera de Asturias

Sammenlign bilutleiefirmaer Corvera de Asturias

Bilutleie i Corvera de Asturias

Sammenlign leieprisene i landsbyen Corvera de Asturias, regionen Asturias, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Budget, Sixt, Avis, Europcar, Thrifty, Hertz f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Corvera de Asturias

 1. Du kan bestille og leie bilen i Corvera de Asturias og returnere den et annet sted (one-way).
 2. Søk og bestill i god tid i Corvera de Asturias hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som GPS, beltestol, takstativ, bilbarnestol, hengerfeste og barnesete etc.
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Corvera de Asturias.
 4. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.

Hvorfor bør du bestille en bil i Corvera de Asturias med Autospain.no!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Corvera de Asturias. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.

Billig bilutleie i Corvera de Asturias - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Corvera de Asturiass flyplasser som Asturias Airport, togstasjoner (La Rocica, Avilés/Apdro, Piedras Blancas, Villabona de Asturias, Villabona Tabladiello, Santiago del Monte, Estación de Lugo de Llanera og Pinzales) og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i landsbyen Corvera de Asturias, Spania. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Budget España på Avenida de los Telares 24 Parking Estación Autobuses Avilés, Avis på Avenida Telares 24 Avilés, Enterprise på Estacion de Autobuses Parking Avenida Telares S N Avilés, som alle har kontorer i Asturias.

Corvera de Asturias (Corvera) er en landsby som ligger i kommunen Province of Asturias, Asturias regionen, Spania. Er bysentrum i området. 7. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 591. største by/bydel. Villaviciosa, Pola de Laviana, Lugones, Llanera, Pola de Lena, Los Campos, Les Vegues, Overo, El Pino og Nubledo er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. En by som har ca 16 000 (2015) innbyggere. Gijón (ca 277600 innb), Oviedo (ca 224000 innb), Avilés (ca 84200 innb) og Sama (ca 45600 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Province of Asturias. Ligger ca 57 meter over havet. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Province of Asturias.

Skal du være lenge i Corvera de Asturias? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Tropiske hus, dyreparker, akvarium og terrarium rundt omkring byen er Núcleo Zoológico El Bosque. Ønsker du å se eksotiske dyr? Vakre kirker eller katedraler Iglesia Santa Maria de Cancienes og Kirke San Esteban de Molleda som ligger i området. Parque Astur er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle.

Vakre grønne områder, parker og planter Área recreativa del embalse de Trasona Gavitos, Park infantil San Ramón/Las Vinadas og Park la Luz, er verdt å se. Sidra Menéndez, Vinos Santamarta og Sidra Trabanco er vingårder og vinprodusenter i nærheten. Real Club de Golf de Castiello 21 km, Club de Golf La Morgal 13 km, Club de Golf La Fresneda 15 km og Campo Municipal Las Caldas 23 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Ønsker du å se sport/kamp eller en konsert? Nærme byen finner du Stadion Santa Bárbara. Kanskje du skal se en lokal fotballkamp?

Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Palass Valdecarzana y Vallehermoso og Palass Camposagrado. Nære Corvera de Asturias finnes det slott som, Castillo Medieval Soto del Barco. Musikk, teater og forestilling i byen? Teater Llar Corvera og Kulturssenter Corvera de Asturias anbefales. De er innen gangavstand. Playa del Espartal og Playa Llodero er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Horreo Molleda de Abajo.

Nærliggende destinasjoner, Corvera de Asturias

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Asturias lufthavn og Søk etter leiebil i León lufthavn. Sammenlign priser på leiebiler og finn det billigste selskapet i Corvera de Asturias. Bestill på nett og spar tid og penger! Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Avilés, Billige bilutleie Natahoyo, Søk etter leiebil Gijón, Oviedo og Sama. Finn og bestill en leiebil, sammenlign priser hos oss før du leier en bil. Vi har leiebiler til alle behov i Corvera de Asturias. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Gijón, Leiebil Oviedo, Bilutleie Avilés, Sama og Mieres.

Bilutleiefirmaer i Corvera de Asturias, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Asturias Ranón Santiago del Monte Castrillón flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Corvera de Asturias kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding