Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cuenca

Sammenlign bilutleiefirmaer Cuenca

Bilutleie i Cuenca

Sammenlign prisen på leie av bil i Cuenca, regionen Castilla La Mancha, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Cuenca - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Cuencas jernbanestasjoner (Cuenca jernbanestasjon) reisesentre og flyplasser som Teruel Airport, CEJ.

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Cuenca, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis på Calle Mariano Catalina 10, som alle har kontorer i Castilla La Mancha.

Informasjon om byen Cuenca (Cuenca i Spania, Conca), som ligger i kommunen Provincia de Cuenca, regionen Castilla La Mancha, Spania. Er sentral beliggenhet i området. 6t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 168. største by/distrikt. Motilla del Palancar, Huete, Campillo de Altobuey, Honrubia, Valverde de Júcar, Nohales, Albaladejito, La Melgosa og Molinos de Papel er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Provincia de Cuenca. Feriestedet ligger ca 941 m over havet. I byen bor det ca 55 900 (2015). Større byer og feriesteder i nærheten er Motilla del Palancar (ca 5600 innb). Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Cuenca.

Tips og anbefalinger i Cuenca på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Plaza de Toros, kan være verdt et besøk for kultur på et teater i nærheten av sentrum. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Teater Auditorium Cuenca. Få en oversikt over hele byen? Ventano del diablo ligger innen gangavstand fra sentrum. Vakre grønne områder, parker og planter Park Los Principes og San Julián Park, er verdt å se. Vakre kirker eller katedraler Kirke San Andrés og Cuenca Katedral som ligger i området.

Se gamle historiske ruiner som Castilla La Mancha og Ciudad Encantada. Torg eller større åpne områder, Plaza Mayor, Plaza San Nicolas og Plaza de la Hispanidad ligger i nærheten. Museum Arte abstracto español, Museum las Ciencias de Castilla La Mancha, Arkeologisk museum Cuenca, Bispedømmets museum Cuenca og Museo Fundación Antonio Saura ligger nær sentrum. En dag på Cuencas museer og kunstgallerier? Villar de Olalla Golf 6 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur.

Nærliggende destinasjoner, Cuenca

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Teruel lufthavn. Billige konvertible leiebiler i Cuenca. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Albacete, Søk etter leiebil i Talavera de la Reina, Leiebil Guadalajara, Toledo og Ciudad Real.

Bilutleiefirmaer i Cuenca, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Teruel-Caudé Plata flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cuenca kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding