Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Felanitx

Sammenlign bilutleiefirmaer Felanitx

Bilutleie i Felanitx

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Felanitx, regionen Balearene, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Felanitx - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Felanitx i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Leiebil fra Felanitxs jernbanestasjon (Manacor), reisesentre og flyplasser som Palma de Mallorca Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Balearene, Keddy By Europcar, National, Hertz, Budget, Europcar, Avis, Thrifty, InterRent, Sixt, Alamo, Enterprise.

Felanitx är en landsby i kommunen Balearene, Balearene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 13. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 512. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 116 m over havet. Sóller, sa Pobla, Santanyí, Son Servera, Capdepera, Son Mesquida, Cas Concos, Son Macia, s’Horta og Calonge er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Balearene. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Palma de Mallorca (ca 401300 innb), Calvià (ca 51800 innb), Manacor (ca 40500 innb) og Llucmajor (ca 36100 innb). Det bor ca 18 300 (2015) innbyggere i landsbyen. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Balearene.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Felanitx. Club de Golf Vall d’Or 7 km og La Reserva Rotana 15 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Torre del Palau, Sisterne la Font Santa og Santuari de la Consolacio er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Felanitx. Arkeologisk funnsted Closos de Can Gaià er interessante gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten av Felanitx. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Vinyes I Bodegues Miquel Oliver, Bodega Vins Miquel Gelabert, Maruccia, Mesquida-Mora, Vins Toni Gelabert, Vi d’Auba Celler og Bodegas OM Oliver Moragues.

Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Buggy 4 Fun Offroad. Aquarium Cabrera og Safari Zoo Sa Coma er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Vakre kirker eller katedraler Kirke Felanitx som ligger i området. Plaza Rei Jaumell, Plaza Mossen Cosme Bauca og Plaza Paxz er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Om du ønsker å se på utsikten, er Utsiktspunkt Es Pontas sentrale utsiktspunkter. Castillo de (Slott) Santueri er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Felanitx

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Palma de Mallorca lufthavn og Leiebil Menorca lufthavn. Sammenlign langsiktig leie, leie for en dag, for ett år, en hel måned, en uke, eller ønsket antall dager i Felanitx. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Cales de Mallorca, Sammenlign leiebiler Portocolom, Bilutleie Manacor, Cala d'Or og Cala Barca. Sammenlign antall dager du ønsker, uke, helg, leie for en dag, et år, en hel måned eller lang tid i Felanitx. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Palma de Mallorca, Bilutleie Calvià, Billige bilutleie Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Felanitx, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Felanitx, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Felanitx kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding