Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Gandia

Sammenlign bilutleiefirmaer Gandia

Bilutleie i Gandia

Sammenlign prisen på leie av bil i Gandia, regionen Valencia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Sentralt ligger det bilutleiefirmaer som Thrifty, Europcar, Avis, Sixt, Hertz, Budget f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Gandia

 1. Søk og bestill i god tid i Gandia hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som GPS, bilbarnestol, hengerfeste, beltestol, barnesete og takstativ etc.
 2. Du kan bestille og leie bilen i Gandia og returnere den et annet sted (one-way).
 3. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 4. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autospain.no og finne de beste tilbudene.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.

Hvorfor bør du bestille en bil i Gandia med Autospain.no!

 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Gandia. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autospain.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.

Billig bilutleie i Gandia - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Gandias reisesentre, togbanestasjoner (Gandia Station, Platja I Grau de Gandía og Estación de Valldigna) og flyplasser som Valencia Airport og Alicante–Elche Airport og fergeterminaler og havner (Puerto Gandía). Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i landsbyen Gandia, Spania. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Valencia, Budget på Guitarrista Salvador García 14, Hertz på Leroy Merlin la Exportacion 14, Europcar på Avinguda del Marqués de Campo 13, Avis på Carrer del Guitarrista Salvador Garcia 14.

Informasjon om landsbyen Gandia (Gandía), som ligger i kommunen Província de València, regionen Valencia, Spania. Er bysentrum i området. 7t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 116. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Teulada, Canals, Godella, Alginet, Benissa, Benipeixcar, Beniopa, Guardamar, Los Mártires og Puerto de Gandía. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Valencia (ca 814200 innb), Torrent (ca 78500 innb) og Benidorm (ca 71000 innb). I byen bor det ca 80 000 (2015). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Província de València. Ligger ca 34 meter over havet. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Gandia. Musikk, teater og forestilling i byen? Teater Serrano anbefales. De er innen gangavstand. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Museu Faller, disse er gå avstand fra sentrum. Gandilandia – Parque de Atracciones er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter.

Playa Xerako, Playa de L’Ahuir, Playa Nort de Gandía, Playa de Bellreguart, Playa de Venecia og Platja de Miramar er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Kirke Sant Roc og Sognekirke Santa María. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Club de Golf Oliva Nova 14 km og Club de Golf de Gandia 2 km er nærliggende feriesteder. Palau Ducal Dels Borja og Palacio Ducal er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Gandias sentrum. Besøk byens vakre og gamle borg, festninger og fort som, Castell de (Slott) Santa Anna.

Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Centro Comercial Plaza Mayor. Plaça Jaume I, Placa Algueria Nova, Plaza del Prado og Plaça Major er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Estación Park. I nærheten av sentrum kan du finne idrettsbaner som Poliesportiu de Gandia. Rekreasjon og aktiviteter? Casa de cultura Marqués González de Quirós ligger nær sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Gandia

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Valencia lufthavn og Bilutleie Alicante-Elche lufthavn. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Valencia, Søk etter leiebil i Alicante, Leiebil Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i Gandia, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Gandia, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Valencia Manises flyplass og Alicante-Elche El Altet flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Gandia kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding