Bilutleie i Gernika-Lumo

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Gernika-Lumo, regionen Baskerland, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Gernika-Lumo

Sammenlign bilutleiefirmaer Gernika-Lumo

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Gernika-Lumo.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Gernika-Lumo - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil i Gernika-Lumos reisesentre, togstasjoner (Mundaka, Bermeo, Amorebieta og Lemoa) og flyplasser som Bilbao Airport, Vitoria Airport og San Sebastián Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i landsbyen, Gernika-Lumo i Spania. Thrifty, Avis, Sixt, National, Enterprise, Keddy By Europcar, Budget, InterRent, Europcar, Hertz, Alamo er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Gernika-Lumo (Guernica, Guernica y Luno) er en landsby som ligger i kommunen Bizkaia, Baskerland regionen, Spania. Er bysentrum i området. 30. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 579. største by/bydel. Bilbao (ca 354900 innb), Gasteiz / Vitoria (ca 235700 innb) og Donostia / San Sebastián (ca 185400 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. I byen bor det ca 16 200 (2015). Om du bare skal besøke Gernika-Lumo for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Bergara, Andoain, Azpeitia, Beasain, Arrigorriaga, Arana, Kanpantxu, Barroeta og Ugarte. Byen ligger ca 97 meter over havet. Få også tips om lokale bedrifter i Bizkaia.

Tips og anbefalinger i Gernika-Lumo på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Utsiktspunkt San Juan Gaztelugatze og Utsiktspunkt Merendero er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele landsbyen. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Urdaibai. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Casa de Juntas og Lizeo Antzokia. Club de Golf Artxanda 14 km, Club de Campo Laukariz 13 km og Derio Golf 16 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur.

Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Iglesia Santa Maria. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Palass Larrínaga. Arbre de Guernica, Guernica de Picasso og Casa de Juntas de Gernika er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Ercilla tårn og Hórreo de Ertzille. Museum La Paz de Gernika, Euskal Herria Museoa og Parque de los Pueblos de Europa ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier?

Nærliggende destinasjoner, Gernika-Lumo

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Bilbao lufthavn, Søk etter leiebil Vitoria lufthavn, Leie en bil San Sebastián lufthavn, Santander lufthavn, Logroño-Agoncillo lufthavn og Pamplona lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Mundaka, Sammenlign leiebiler Amorebieta, Leiebil Bermeo, Mungia og Galdakao. Billige leiebiler i Gernika-Lumo. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Bilbao, Bilutleie Gasteiz / Vitoria, Billige bilutleie Donostia / San Sebastián, Barakaldo og Algorta.

Bilutleiefirmaer i Gernika-Lumo, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Gernika-Lumo, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica flyplass, Vitoria-Gasteiz Foronda flyplass, San Sebastián-Donostia Fuenterrabía flyplass og Seve Ballesteros-Santander Parayas flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Gernika-Lumo kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding