Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Inca

Sammenlign bilutleiefirmaer Inca

Bilutleie i Inca

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i landsbyen Inca, regionen Balearene, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Inca - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Inca i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Leiebil fra Incas jernbanestasjon (Inca, Lloseta, Binissalem, Sineu og Santa Maria), reisesentre og flyplasser som Palma de Mallorca Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene InterRent, Keddy By Europcar, Centauro, National, Dollar, Rhodium, Avis, Thrifty, Hertz Dream Collection, King rent, Alamo, Nomadcar, Budget, Europcar, Hertz, Flizzr, Surprice, Enterprise, Sixt, Autoclick, Goldcar, Firefly, som alle har kontorer i Balearene.

Inca er en landsby som ligger i kommunen Balearene, Balearene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 8. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 313. største by/bydel. Palma de Mallorca (ca 401300 innb), Calvià (ca 51800 innb) og Manacor (ca 40500 innb) er nabobyer og feriesteder. Har ca 29 300 (2015) innbyggere. Om du bare skal besøke Inca for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Feriestedet ligger ca 127 m over havet. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er Sóller, sa Pobla, Santanyí, Son Servera, Capdepera, Andratx, Moscari, Caimari, Binibona og Ullaró. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Balearene.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Inca, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Iglesia Santa Maria la Mayor. Plaza de Toros, besøk og opplev kultur på et teater i nærheten av sentrum. Besøk Teater Lloseta og Teater Principal D’Inca, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen. Celler Son Prim, Bodega Son Campaner, Antonio Nadal Ros Bodegas & Viñedos, Tianna Negre og Antonio Pons Beltrán er vingårder og vinprodusenter i nærheten.

For å se og oppleve sport som tennis osv, kan du besøke sportsområder som Club Internacional de Tiro. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Hidropark, Karting can picafort og Kartingmania en el Hotel Bellevue. Monkey park er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Son Verí og Palacio Ayamans er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. I sentrum kan du finne nye og gamle interessante slott å se, som f.eks Castell d’Alaró. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Golf Son Gual 20 km, Club de Golf Son Termens 22 km, Golf Pollensa 19 km og Golf Park Puntiró 18 km.

Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museum Calçat i Ia Pell d’Inca. Se historiske steder og arkelogiske attraksjoner i nærheten av Cova prehistòrica Son Caulelles og Estate & Megalith Panorama Tramontana. Plaça Santa Maria la Major og Plaça de Mallorca er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Inca

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Palma de Mallorca lufthavn. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker i Inca. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Palma de Mallorca, Leiebil Calvià, Leiebiler Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Inca, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Inca kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding