Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Ingenio

Sammenlign bilutleiefirmaer Ingenio

Bilutleie i Ingenio

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Ingenio, regionen Kanariøyene, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Sentralt ligger det bilutleiefirmaer som Europcar, Sixt, Hertz, Budget, Avis, Thrifty f.eks. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor bør du bestille en bil i Ingenio med Autospain.no!

 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Ingenio. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autospain.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.

Topptips for leie av bil i Ingenio

 1. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Ingenio.
 2. Søk og bestill i god tid i Ingenio hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som barnesete, bilbarnestol, beltestol, hengerfeste, takstativ og GPS etc.
 3. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autospain.no og finne de beste tilbudene.
 4. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.

Billig bilutleie i Ingenio - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Ingenio i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Bilutleie fra Ingenios flyplasser som Gran Canaria Airport, togstasjoner og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. ACE på Aeropuerto de Gc 1, Sixt Aeropuerto de Canarias på Aeropuerto de Canarias Autopista General del Sur C 1, Thrifty Telde Canaries Spain, Sp Autoreisen på Aeropuerto de Telde, Goldcar på Avenida la Aviación Telde, Hertz Aeropuerto på Aeropuerto de Office 69 Gc 1 Telde, Topcar på Aeropuerto de Gc 1 S N Telde, Cicar Aeropuerto på Aeropuerto de S N Gc 1 Telde, Hertz på Terminal de Llegadas Internacionales, Avis på Aeropuerto de Carretera de Gando er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Ingenio (Carrizal de Ingenio) er en landsby som ligger i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariøyene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 19. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 312. største by/bydel. Las Palmas (ca 381800 innb), Telde (ca 100000 innb) og Santa Lucía (ca 63600 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Provincia de Las Palmas. I byen bor det ca 29 300 (2015). Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Vecindario, Guia, Teror, Puerto Rico, Valsequillo de Gran Canaria, Aguatona, Carrizal, Gando og Temisas. Feriestedet ligger ca 266 moh. Global busstasjon er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av landsbyen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Las Palmas.

Skal du være lenge i Ingenio? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Templo Parroquial de San Sebastian, Parroquia Ntra. Sra. de la Candelaria og Obispado Diócesis de Canarias. Få en oversikt over hele byen? Utsiktspunkt la Sorrueda, Utsiktspunkt Ingenio de Santa Lucia, Las Tederas og Panoramautsikt la Cruz y El Montañón ligger innen gangavstand fra sentrum. Las Mimosas og Park Nestor Álamo er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Bodegas Bentayga, Bodegas Mondalón, Bodega Las Tirajanas, Bodegas Frontón de Oro og Bodegas Tunte som ligger i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Ingenio

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Gran Canaria lufthavn, Leiebiler Tenerife nord lufthavn og Bilutleie Tenerife sør lufthavn. Billige konvertible leiebiler i Ingenio. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Las Palmas, Leiebil Tenerife, Billige bilutleie La Laguna, Telde og Arona.

Bilutleiefirmaer i Ingenio, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo, som alle har kontorer i Ingenio. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Gran Canaria Gando Las Palmas flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Ingenio kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding