Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Jandía

Sammenlign bilutleiefirmaer Jandía

Bilutleie i Jandía

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i byen Jandía, regionen Kanariøyene, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Jandía - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Jandía i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Leiebil i Jandías reisesentre, togstasjoner og flyplasser som Fuerteventura Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Thrifty, Europcar, Keddy By Europcar, InterRent, Budget, Sixt, Alamo, Avis, National, Enterprise, Hertz er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Jandía er en by som ligger i kommunen Provincia de Las Palmas, Kanariøyene regionen, Spania. 104. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 6529. største by/bydel. Feriestedet ligger ca 54 moh. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Puerto del Rosario (ca 35700 innb), Pájara (ca 20800 innb), Tuineje (ca 13600 innb) og Antigua (ca 10400 innb). Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Provincia de Las Palmas. I byen bor det ca – (2015). Tuineje, Antigua, Esquinzo, Las Gaviotas, Solana Matorral og Morro del Jable er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Få også tips om lokale bedrifter i Provincia de Las Palmas.

Tips og anbefalinger i Jandía på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Oasis Park Fuerteventura. Playa de Barlovento de Jandía, Playa Paraiso, Playa Risco el Paso, Playa del Esquinzo, Playa del Matorral, Playa de Sotavento de Jandía og Playa del Salmo er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Villa Winter.

Utsiktspunkt Salmo og Utsiktspunkt Sotavento er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele byen. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Jandia Golf 6 km.

Nærliggende destinasjoner, Jandía

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Fuerteventura lufthavn og Leiebiler Gran Canaria lufthavn. Sammenlign langsiktig leie, leie for en dag, for ett år, en hel måned, en uke, eller ønsket antall dager i Jandía. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Morro del Jable, Leie en bil Costa Calma, Bilutleie Pájara, Antigua og Caleta de Fuste. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Las Palmas, Leiebil Tenerife, Billige bilutleie La Laguna, Telde og Arona.

Bilutleiefirmaer i Jandía, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar og Budget, som alle har kontorer i Jandía. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Fuerteventura El Matorral Puerto del Rosario flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Jandía kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding