Bilutleie i Onda

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Onda, regionen Valencia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Onda

Sammenlign bilutleiefirmaer Onda

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Onda.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Onda - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Ondas jernbanestasjon (Vila-real, Burriana-Alquerias, Nules-La Vilavella og Almassora), reisesentre og flyplasser som Castellón–Costa Azahar Airport, Valencia Airport og Teruel Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i landsbyen, Onda i Spania. National, Avis, Centauro, Sixt, King rent, Autoclick, Flizzr, Nomadcar, Hertz Dream Collection, Firefly, Enterprise, Europcar, InterRent, Rhodium, Surprice, Keddy By Europcar, Hertz, Alamo, Dollar, Budget, Goldcar, Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Informasjon om landsbyen Onda, som ligger i kommunen Província de Castelló, regionen Valencia, Spania. Er bysentrum i området. 42t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 368. største by/distrikt. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Valencia (ca 814200 innb), Castelló de la Plana (ca 180000 innb), Sagunto (ca 66100 innb) og Paterna (ca 64000 innb). Byen ligger ca 192 moh. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Chiva, Nules, Godella, Oropesa del Mar, l’Alcora, Artesa, Colador, Mas de Gil y Viuda og Mas dels Gayatos. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. I byen bor det ca 25 700 (2015). Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Onda, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Club de Golf Costa de Azahar 24 km og Club de Campo del Mediterraneo 19 km. El Fadrí og Alcazaba er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Onda. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castillo de (Slott) Artana, Castell de (Slott) Mauz, Castillo de (Slott) Tales og Castell de (Slott) Benalí kan finnes i nærheten av Onda.

Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Igesia de La Esperanza., Sognekirke Ntra Sra de la Asunción de Onda og Capella de Sant Vicenç Ferrer. Museer og kunstgallerier som ligger i Onda og som kan være interessant er Museum Historia y Arqueología Local, Museum Azulejo Manolo Safont, Molí de la Reixa og Museum Ciencias Naturales El Carmen. Vakre større åpne områder eller torg som du kan finne i nærheten er Plaza de España, Plaza El Raval de Sant Josep og Plaça de l’Almudí. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park la Cerámica.

Nærliggende destinasjoner, Onda

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Castellón-Costa Azahar lufthavn, Sammenlign leiebiler Valencia lufthavn og Søk etter leiebil i Teruel lufthavn. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i Onda. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Valencia, Leiebil Alicante, Leiebiler Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i Onda, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Onda. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Castellón-Costa Azahar flyplass, Valencia Manises flyplass og Teruel-Caudé Plata flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Onda kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding