Bilutleie i Portugalete

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Portugalete, regionen Baskerland, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Portugalete

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Portugalete - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Portugalete i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Bilutleie fra Portugaletes flyplasser som Bilbao Airport, Vitoria Airport og Santander Airport, togstasjoner (Santurtzi, Sestao, Desertu-Barakaldo, Zorrotza, Zangroiz, Sondikako geltokia / Estación de Sondika og Elotxelerri-loiu) og reisesentre mm. og porter / fergeterminaler som Bilboko Portua / Puerto de Bilbao, Zierbenako portua / Puerto de Zierbena, Puerto de Santurtzi og Bilbao Port. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Enterprise på Ibaibe Kalea 25 Barakaldo, Hertz på Avenida de la Ribera S N Barakaldo.

Portugalete (Portu, la villa jarrillera) er en landsby som ligger i kommunen Bizkaia, Baskerland regionen, Spania. Er bysentrum i området. 9. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 186. største by/bydel. Bergara, Azpeitia, Laredo, Arrigorriaga, Sopela, Escontrilla Alta, Arkotxa, Zaballa, Leioa og Galindo-Salcedillo er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Større byer og feriesteder i nærheten er Bilbao (ca 354900 innb), Gasteiz / Vitoria (ca 235700 innb) og Barakaldo (ca 98500 innb). Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. Det bor ca 48 100 (2015) innbyggere i landsbyen. Feriestedet ligger ca 49 moh. Peñota, Abatxolo, Areeta Undergrunnsstasjon, Santurtzi, Lamiako Undergrunnsstasjon, Gobela Undergrunnsstasjon og Sestao er T-banestasjoner (metro) i nærheten. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av landsbyen er Termibus. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Skal du være lenge i Portugalete? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Palass Lezama Leguizamon, Casa Cisco og Edificio Bidearte. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, The Borg Santa Ana og Castillo de (Slott) Butrón kan finnes i nærheten av Portugalete. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Florentino de Lecanda. Fontene Perro er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Portugalete.

Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Tårnet Salazar og Museo Rialia, disse er gå avstand fra sentrum. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Ruiner Middelalderlig tårn the Templars. Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er San Jorge, Kapellet Santa Ana og Parroquia Nuestra Señora de las Mercedes. Statuer og monumenter av interessante historiske hendelser og personer som Statue Al Minero og Monument til Evaristo Churruca. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaza dario Regoyos Enparantza, Errekalde Plaza og Plaza Andolin Eguskitza er nære.

Hvorfor ikke besøke Kultur Leioa Auditorium, for å oppleve og se musikk, teater og andre forestillinger i nærheten av Portugalete. Kjøpesentre som f.eks. Ballonti merkataritza-zentroa, er i nærheten om du ønsker å handle. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i landsbyen er Paseo Al Palacio, Ondejeda Park og Benedicta. Derio Golf 12 km, Real Sociedad de Golf de Neguri 6 km og Palacio de Urgoiti 12 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Playa Getxo, Arrietara, Atxabiribil, Playa Areeta, Playa La Arena, Ereaga og Gorrondatxa er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager.

Nærliggende destinasjoner, Portugalete

Leiebil i flyplasser i nærheten: Billige bilutleie Bilbao lufthavn, Vitoria lufthavn og Santander lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Sammenlign leiebiler Bilbao, Gasteiz / Vitoria, Donostia / San Sebastián, Barakaldo og Algorta.

Bilutleiefirmaer i Portugalete, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King rent er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica flyplass, Vitoria-Gasteiz Foronda flyplass og Seve Ballesteros-Santander Parayas flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Portugalete kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)