Bilutleie i Santa Coloma de Gramenet

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Santa Coloma de Gramenet, regionen Catalonia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Det er bilutleiefirmaer i byen som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget f.eks. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Santa Coloma de Gramenet

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Santa Coloma de Gramenet - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Santa Coloma de Gramenet i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Bilutleie fra Santa Coloma de Gramenets flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport og Girona-Costa Brava lufthavn, togstasjoner (Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Montcada I Reixac-Manresa og Montcada I Reixac-Santa Maria) og reisesentre mm. og nærliggende havner og fergeterminaler (Marina de Badalona, Port Fòrum). Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. Avis på Carrer de Pallars 457, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Budget Forum på Carrer de Pallars 457, Enterprise på Subaru Carrer de Lacer 38 Pol Ind Les Guixeres, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Entresprise på Carrer de la Ceràmica 23, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Santa Coloma de Gramenet är en by i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spania. 17. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 77. største by/distrikt. Større byer og feriesteder i nærheten er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb). Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Llefià, Sant Adrià de Besòs, La Vallençana og El Canyet. Byen ligger ca 39 meter over havet. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Det bor ca 119 700 (2015) innbyggere i byen. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Fondo, Trinitat Vella, Torras i Bages, Fabra i Puig, la Pau, Besòs, Navas og Selva de Mar, de er innen gangavstand.. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av byen Nord busstasjon. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Barcelona.

Lurer du på hva du skal se i Santa Coloma de Gramenet? Her kommer det noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som du kanskje ønsker å besøke. La Maquinista er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle. Vakre kirker eller katedraler Sognekirke Sant Antoni de Padua, Kirke Santa Maria de Badalona og Sognekirke Santa Coloma Esglesia Major som ligger i området. Sant Jeroni de la Murtra er flotte klostre i nærheten. Platja de Badalona, Platja de Montgat, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de la Barceloneta, Platja del Besòs og Platja de la Mar Bella er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager.

Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Illa Fantasia, Karting Minilandia, Natupark og Tibidabo. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona. Masia Can Calopa de Dalt er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Vakre større åpne områder eller torg som du kan finne i nærheten er Plaça d’Ángel Pestaña, Plaça de Harry Walker, Placa Ferran de Sagarra og Plaça de les Fonts. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Plaça del Rei, Drassanes Reials, MUHBA Temple d’August og Finca Güell. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Puig Castellar, Poblat Iberic.

Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museu Torre Balldovina. Botaniske hager i sentrum er Hager la Segona República, Hager Gatcpac og Hager la Casa Bloc. Vakre grønne områder, parker og planter Park la Trinitat, Park Molinet og Park Can Zam, er verdt å se. Markeder som f.eks. Marked La Salut og Marked Llefià ligger i nærheten. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Golf Can Cuyás 15 km, Golf Sant Joan 14 km, Real Club de Golf El Prat 18 km og Club de Golf de San Cugat 11 km.

Herskapshus og palass som er verdt å se nær Santa Coloma de Gramenets sentrum er Palass Parlament de Catalunya, Casa dels Dofins, El Suís o Can Rocabert og Palacio Episcopal. De er innen gangavstand. Castell de (Slott) Sant Marçal, Castell de (Slott) Pallejà, Montjuic borg og Castell Ciuró er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Bunkers del Carmel og Ermita de Sant Miquel de l’Arn.

Leiebil i flyplasser i nærheten

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Barcelona-El Prat lufthavn, Sabadell lufthavn og Reus lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Santa Coloma de Gramenet, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Santa Coloma de Gramenet, Autos Valls, Centauro, Firefly, Owners Cars, Alamo, Thrifty, Record, Wiber, Enterprise, ClickRent, InterRent, Maggiore, Hertz Dream Collection, Hiper Rent a car, Goldcar, Niza, National, Canarias.com, Cooltra Scooter, Marbesol, Flizzr, Hertz, Surprice, Autos Aguirre, Keddy By Europcar, Class Rent a Car, AutoReisen, TopCar, CICAR, Dickmanns, Atesa, Dollar, Solmar, Budget, OK Rent a Car, La Palma 24, Avis, Autos Menorca, Sixt, Faycan, Malco Rent a Car, Drivalia, Orlando, Delpaso, Autoclick, King rent, Europcar, Nomadcar, Orcar Canarias og Rhodium. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Sabadell flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Santa Coloma de Gramenet kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)