Bilutleie i Sestao

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Sestao, regionen Baskerland, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Sestao

Sammenlign bilutleiefirmaer Sestao

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Sestao.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Sestao - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Sestaos flyplasser som Bilbao Airport, Vitoria Airport og Santander Airport, togstasjoner (Sestao, Desertu-Barakaldo, Santurtzi, Zorrotza, Zangroiz, Sondikako geltokia / Estación de Sondika og Elotxelerri-loiu) og reisesentre mm. og porter / fergeterminaler som Bilboko Portua / Puerto de Bilbao, Puerto de Santurtzi og Bilbao Port. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Sestao i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Hertz på Avenida de la Ribera S N Barakaldo, Enterprise på Ibaibe Kalea 25 Barakaldo.

Sestao er en landsby som ligger i kommunen Bizkaia, Baskerland regionen, Spania. Er bysentrum i området. 14. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 310. største by/bydel. Om du bare skal besøke Sestao for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Bilbao (ca 354900 innb), Gasteiz / Vitoria (ca 235700 innb) og Barakaldo (ca 98500 innb) er nabobyer og feriesteder. Feriestedet ligger ca 65 m over havet. Bergara, Azpeitia, Laredo, Arrigorriaga, Sopela, Santoña, Azkoitia, Galindo-Salcedillo, Elguero, Arkotxa og Astrabudua er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Det bor ca 29 500 (2015) innbyggere i landsbyen. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av landsbyen Termibus. Reise med T-banen? Disse stasjonene (metro) er nære landsbyen Sestao, Abatxolo, Urbinaga, Lamiako Undergrunnsstasjon, Leioa station, Areeta Undergrunnsstasjon og Peñota. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Tips og anbefalinger i Sestao på aktiviteter, museer, opplevelser og steder du kan besøke mens du er på tur. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Florentino de Lecanda. Besøk Kultur Leioa Auditorium og Teater Barakaldo, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Artaza Palace, Casa Cisco og Caserio Altzaga Palacio. Castillo de (Slott) Butrón er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Statue Al Minero og Monument til Evaristo Churruca er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Bide-Onera Plaza, Plaza Andolin Eguskitza og Plaza dario Regoyos Enparantza er større områder og torg som ligger sentralt. Nuevo Stadion Lasesarre ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert. Golf ferie og leiebil? Club de Campo Laukariz 13 km, Real Sociedad de Golf de Neguri 7 km og Derio Golf 11 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Vakre kirker eller katedraler Kapellet Santa Ana, Kirke Santa María, Santa María Parrokia og Sognekirke Sagrado Corazón de Jesús som ligger i området.

Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Playa Areeta, Atxabiribil, Arrietara, Ereaga, Playa Getxo og Gorrondatxa. Sett deg i bilen og besøk stranden! Fontene Perro ligger nærme om du er interessert i spennende historie og arkeologi. Vil du oppleve en vakker botanisk hage? Botanical hage er innen gangavstand. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i landsbyen er Paseo Al Palacio, Benedicta og Ondejeda Parkea. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museo Rialia, Tårnet Salazar og Mendibile Jauregia. Artea merkataritza-gunea / Parque Comercial Artea og Ballonti merkataritza-zentroa er kjøpesentre i byen om du har lyst til å handle.

Nærliggende destinasjoner, Sestao

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Bilbao lufthavn, Bilutleie Vitoria lufthavn, Billige bilutleie Santander lufthavn, San Sebastián lufthavn og Logroño-Agoncillo lufthavn. Leiebil i Sestao er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Bilbao, Søk etter leiebil i Gasteiz / Vitoria, Leiebil Donostia / San Sebastián, Barakaldo og Algorta.

Bilutleiefirmaer i Sestao, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Sestao. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Bilbao Lujua-Loiu La Paloma Sondica flyplass, Vitoria-Gasteiz Foronda flyplass og Seve Ballesteros-Santander Parayas flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Sestao kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding