Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Santa Uxía de Ribeira

Sammenlign bilutleiefirmaer Santa Uxía de Ribeira

Bilutleie i Santa Uxía de Ribeira

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Santa Uxía de Ribeira, regionen Galicia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Santa Uxía de Ribeira - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Santa Uxía de Ribeira i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Bilutleie fra Santa Uxía de Ribeiras flyplasser som Vigo-Peinador Airport og Santiago de Compostela Airport, togstasjoner og reisesentre mm. og nærliggende havner og fergeterminaler (Puerto de Ribeira og Puerto Palmeira). Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. Avis, Enterprise, Alamo, Goldcar, Thrifty, Dollar, InterRent, National, Rhodium, Firefly, Autoclick, Budget, Europcar, Hertz Dream Collection, King rent, Nomadcar, Hertz, Centauro, Surprice, Keddy By Europcar, Sixt, Flizzr er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Informasjon om byen Santa Uxía de Ribeira (Santa Eugenia de Ribeira, Santa Eugenia de Reviera, Riveira, Santa Eugenia de Riveira, Ribeira, Reviera), som ligger i kommunen Provincia da Coruña, regionen Galicia, Spania. 16t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 342. største by/distrikt. Vigo (ca 297300 innb), Santiago de Compostela (ca 95100 innb) og Pontevedra (ca 81600 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Les mer om hva Santa Uxía de Ribeira har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er Gondomar, Cambados, Tomiño, Bueu, Baiona, Rianxo, O Grove, Martín, Deán Pequeño, Carreira og Viján. Byen ligger ca 18 moh. I byen bor det ca 27 200 (2015). Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Estación de autobuses da Pobra do Caramiñal, de er innen gangavstand. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia da Coruña.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Santa Uxía de Ribeira, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Museer og kunstgallerier som ligger i Santa Uxía de Ribeira og som kan være interessant er Fundación Museum Artes do Gravado á Estampa Dixital, Parque Periurbano de San Roque og Kommunalmuseum Ribeira. Campanario de Cálogo og Castro Maritimo Adro Vello er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Vakre større åpne områder eller torg som du kan finne i nærheten er Praza do Concello og Praza Pontevedra.

Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Club de Golf da Toxa 14 km. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Castro de baroña. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Casa da Barca, Lagar de Costa, Martín Códax, Nanclares, Viña Sobreira og Albamar. Besøk Auditorium Municipal de Santa Uxía de Ribeira, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen.

Miradoiro de Couso, Miradoiro da Curota og Utsiktspunkt A Pastora ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele byen. Vakre grønne områder, parker og planter Dunas de Corrubedo y lagunas de Carregal y Vixán, er verdt å se. Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Karting Racing Dakart Sanxenxo. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. Acuario do Grove verdt et besøk. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Praia Cativa ou Gavoteira do Fontán, Playa de Corrubedo, Praia de Anquieiro, Praia do Vilar, Praia Area da Secada, Praia Espiñeirido, Playa Azor og Praia do Castro. Sett deg i bilen og besøk stranden! Herskapshus og palass som er verdt å se nær Santa Uxía de Ribeiras sentrum er Pazo de Goiáns, Pazos dos Ulloa, Pazo de Montesacro og Pazo de Fefiñáns. De er innen gangavstand. Castelo da Lua, Castro da (Slott) Lanzada og Castro de Baroña er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Handle og finn lokalt på Marked Municipal de Ribeira og Lonxa de Ribeira, markeder som er nære og verdt å se.

Nærliggende destinasjoner, Santa Uxía de Ribeira

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Vigo-Peinador lufthavn, Sammenlign leiebiler Santiago de Compostela lufthavn og Leiebil A Coruña lufthavn. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i Santa Uxía de Ribeira. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Vigo, Søk etter leiebil i La Coruña, Bilutleie Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Bilutleiefirmaer i Santa Uxía de Ribeira, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo, som alle har kontorer i Santa Uxía de Ribeira. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Vigo-Peinador flyplass og Santiago de Compostela Lavacolla flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Santa Uxía de Ribeira kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding