Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Santiago de Compostela

Sammenlign bilutleiefirmaer Santiago de Compostela

Bilutleie i Santiago de Compostela

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Santiago de Compostela, regionen Galicia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Sentralt ligger bilutleiefirmaer som Thrifty, Avis, Hertz, Sixt, Budget, Europcar f.eks. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Hvorfor bør du bestille en bil i Santiago de Compostela med Autospain.no!

 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autospain.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.

Topptips for leie av bil i Santiago de Compostela

 1. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autospain.no og finne de beste tilbudene.
 2. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Santiago de Compostela.
 3. Du kan bestille og leie bilen i Santiago de Compostela og returnere den et annet sted (one-way).
 4. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.

Billig bilutleie i Santiago de Compostela - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil & bilutleie i Santiago de CompostelaSammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Santiago de Compostela i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Santiago de Compostelas reisesentre, togbanestasjoner (Santiago de Compostela jernbanestasjon, Estación de Sionlla, Osebe, Estación de Berdia, Estación de Berreo og Vedra-Ribadulla) og flyplasser som Santiago de Compostela Airport, A Coruña Airport og Vigo-Peinador Airport, SCQ. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Galicia, Avis på Estación de Tren Horreo, Go Rental på Avenida de Lugo 139, Hertz la Galuresa Estación de Servicio de Repsol på Avenida de Romero Donallo, Budget España på Hórreo, Alamo på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, Sixt på Calle Fernando Iii el Santo 43, Enterprise på Estacion de Tren Avenida de Lugo 2, Hertz Leroy Merlin på Camilo Jose Cela, National på Estación de Tren Avenida de Lugo 2, Europcar Estación de Tren på Estacion de Tren Horreo S N Edf Renfe.

Om byen Santiago de Compostela (Compostelako Donejakue, Santiago de Compostel·la, Santiago), som ligger i delen Provincia da Coruña, regionen Galicia, Spania. Er bostedsbyen i regionen. 5. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 95. største by/distrikt. Større byer og feriesteder er La Coruña (ca 246100 innb), Pontevedra (ca 81600 innb), Vilagarcía de Arousa (ca 37600 innb) og Oleiros (ca 33400 innb). Les mer om hva Santiago de Compostela har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Ligger ca 257 meter over havet. Sada, O Carballiño, Cambados, Betanzos, Ordes, Bueu, Conxo, Cotaredo, Laraño, Arines og Pardaces de Arriba er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. I byen bor det ca 95 100 (2015). Santiago de Compostela busstasjon er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av byen. Få også tips om lokale bedrifter i Provincia da Coruña.

Skal du være turist i Santiago de Compostela? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Centro Galego de Arte Contemporánea, Katedral Santiago de Compostela Museum, Museo e Kirke San Martín Pinario, Sede Afundación Santiago de Compostela og Cidade da Cultura de Galicia, disse er gå avstand fra sentrum. Mar de Frades, Aguardientes de Galicia, Furancho Casa Bascoi, Adega Valdes og Pazo de Ximonde er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i byen er Alameda Park, Park Monte da Almaciga og Park Bonaval.

Vil du handle på et kjøpesenter? Kanskje på Área Central og As Cancelas. Vil du se byens lag spille? Kanskje se en konsert? Eller fotball? Nære sentrum finner du Stadion Multiusos de San Lázaro. Besøk til byens teater og/eller arenaer kan gjøres her Auditorio Monte do Gozo. Musikk, teater og forestilling i byen? Sala Santiago anbefales. De er innen gangavstand. Palass Fonseca, Pazo do Cotón, Pazo da Peregrina, Pazo de Xelmírez og Pazo de Raxoi er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Santiago de Compostelas sentrum.

Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Clube de Golf Val de Rois 17 km og Real Aero Club de Santiago 10 km. Hostal dos Reis Católicos, Pórtico de La Gloria, Monument av Monte do Gozo og Plaza de Platerías er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Praza do Obradoiro og Praza da Inmaculada er nære. Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Picaros. Vakre kirker eller katedraler som ligger innen kort avstand er Katedral Santiago de Compostela, Kirke San Francisco og Kirke Santa María Salomé. Interessante klostre som er i nærheten Kloster San Martiño Pinario og Kirke og kloster San Paio de Antealtares.

Nærliggende destinasjoner, Santiago de Compostela

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebiler Santiago de Compostela lufthavn, Sammenlign leiebiler A Coruña lufthavn og Leiebil Vigo-Peinador lufthavn. Billige SUV-leie i Santiago de Compostela. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Vigo, Søk etter leiebil i La Coruña, Bilutleie Ourense, Lugo og Pontevedra.

Bilutleiefirmaer i Santiago de Compostela, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Vigo-Peinador flyplass, A Coruña Alvedro flyplass og Santiago de Compostela Lavacolla flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Santiago de Compostela kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding