Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Lugo

Sammenlign bilutleiefirmaer Lugo

Bilutleie i Lugo

Sammenlign leieprisene i byen Lugo, regionen Galicia, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. På stedet finner du bilutleiefirmaer som Budget, Sixt, Europcar, Thrifty, Avis, Hertz f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Bruk alltid 5 til 10 minutter på å se gjennom bilen for å verifisere eventuelle eksisterende skader.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.

Topptips for leie av bil i Lugo

 1. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.
 2. Søk og bestill i god tid i Lugo hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som takstativ, GPS, bilbarnestol, beltestol, hengerfeste og barnesete etc.
 3. Bestilling på forhånd er en fordel, du kan gjøre en sammenligning med Autospain.no og finne de beste tilbudene.
 4. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Lugo.

Hvorfor bør du bestille en bil i Lugo med Autospain.no!

 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Lugo. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Alle leieavtaler sammenlignet på Autospain.no inkluderer obligatoriske avgifter i leietilbudet ved bestilling.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.

Billig bilutleie i Lugo - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Lugos flyplasser som Santiago de Compostela Airport og A Coruña Airport, LUY, togstasjoner (Lugo jernbanestasjon) og reisesentre mm.. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i byen Lugo, Spania. Europcar på Avenida de A Coruña 489, Avis på Gran Hotel Galeria Comercial Avenida Ramón Ferreiro 21, Budget España på Av Ramón Ferreiro 21 Gran Hotel Galería Comercial er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Lugo ligger i kommunen Provincia de Lugo, Galicia regionen, Spania og er en by. Er sentral beliggenhet i området. 4. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 92. største by/distrikt. En by som har ca 96 700 (2015) innbyggere. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Provincia de Lugo. Større byer og feriesteder i nærheten er Lalín (ca 21300 innb), Monforte de Lemos (ca 19500 innb), Vilalba (ca 15400 innb) og Mos (ca 14700 innb). Mos, Betanzos, Sarria, As Pontes de García Rodríguez, Foz, Chantada, Silleda, Puente, Saamasas, Muja, Albeiros og Piugos er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Feriestedet ligger ca 465 m over havet. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Lugo.

Skal du være turist i Lugo? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Ønsker du å se sport/kamp eller en konsert? Nærme byen finner du Stadion Anxo Carro. Kanskje du skal se en lokal fotballkamp? Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Romerske muren Lugo. Musikk, teater og forestilling i byen? El Palacio de Las Alfombras anbefales. De er innen gangavstand.

Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Katedral Santa María de Lugo og Sognekirke Santiago La Nova. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museo Interactivo da Historia de Lugo, Provincial museum Lugo, Galeria La Catedral og Bysentemuseet y Catedralicio de Lugo. Plaza Santa Maria, Praza Maior og Plaza Anxo Fernández Gómez er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Do San Vicente er vingårder og vinprodusenter i nærheten. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Club de Golf de Lugo 8 km.

Nærliggende destinasjoner, Lugo

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Santiago de Compostela lufthavn og Sammenlign leiebiler A Coruña lufthavn. Sammenlign priser på leiebiler og finn det billigste selskapet i Lugo. Bestill på nett og spar tid og penger! Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Vigo, Leiebil La Coruña, Leiebiler Ourense, Santiago de Compostela og Pontevedra.

Bilutleiefirmaer i Lugo, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som A Coruña Alvedro flyplass og Santiago de Compostela Lavacolla flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Lugo kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding