Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Alcúdia

Sammenlign bilutleiefirmaer Alcúdia

Bilutleie i Alcúdia

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Alcúdia, regionen Balearene, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Hertz, Thrifty, Budget, Europcar, Avis, Sixt f.eks. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Topptips for leie av bil i Alcúdia

 1. Du kan bestille og leie bilen i Alcúdia og returnere den et annet sted (one-way).
 2. Søk og bestill i god tid i Alcúdia hvis du ønsker å leie en ekstra stor bil og/eller ønsker å bestille ekstra alternativer som bilbarnestol, takstativ, barnesete, GPS, beltestol og hengerfeste etc.
 3. Bruk mobiltelefonen og ta bilder av kjøretøyet før du kjører fra Alcúdia.
 4. Ta med eget barnesete eller beltestol. Noen flyselskaper tillater at beltestoler fraktes gratis.

Hvorfor bør du bestille en bil i Alcúdia med Autospain.no!

 • Gode ​​tilbud og priser på langtidsleie og alle typer biler, inkludert luksusbiler, automatiske biler, varebilutleie og minivarebiler.
 • Gratis endringer/avbestillinger inntil 24-48 timer før du henter bilen i Alcúdia. Kundestøtte, tilgjengelig 24/7.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer og kjøretøyskadeforsikring og tyveriforsikring er inkludert.
 • Alt inkludert leiebilpriser. Ingen skjulte avgifter eller bestillingsgebyrer.

Viktig informasjon og leiebilforsikring

 • Unngå mersalg ved henting, du trenger det ikke hvis du kjøper vår leiebilforsikring.
 • Se etter forsikringsoverlappinger, du kan allerede være dekket av din egen bil- eller boligforsikring.
 • Ikke kjøp ekstra forsikringsdekning på stedet fra bilutleiefirmaet. Forsikringen deres er dyrere.
 • Sjekk bilen nøye for bulker, riper og sprekker på bilen.

Billig bilutleie i Alcúdia - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil & bilutleie i AlcúdiaSammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Alcúdia i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Leiebil fra Alcúdias jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Palma de Mallorca Airport og Menorca Airport og fergeterminaler / havner som Marina de Bonaire, Port d’Alcudia. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Sixt Puerto på Carretera Dartà 7 Palma, Europcar på C Pedro Mas Reus Urb Lago Menor Bellevue I, Europcar på Flamencs S N Edf Segay Playa de Muro, Budget på Avenida Nicolau Riera Marsa 1, Avis på Avenue Avinguda de Nicolau Riera Marsà 1.

Alcúdia är en landsby i kommunen Balearene, Balearene regionen, Spania. Er bysentrum i området. 12. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 495. største by/distrikt. Større byer og feriesteder i nærheten er Palma de Mallorca (ca 401300 innb), Manacor (ca 40500 innb), Llucmajor (ca 36100 innb) og Marratxí (ca 33300 innb). Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Sóller, sa Pobla, Santanyí, Son Servera, Capdepera, es Barcarès, Port d’Alcúdia, es Mal Pas, Playa de Muro og Platja de Muro. En by som har ca 19 100 (2015) innbyggere. Ligger ca 19 meter over havet. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Alcúdia som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Plaça de Toros, disse teaterene kan finnes i sentrum av Alcúdia. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Auditorium d’Alcúdia. Plataj des Coll Baix, Platja de Alcudia, Playa de Sant Joan, Caló des moro, Platja de Muro og Playa Pollensa er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager. Utsiktspunkt Es Colomer ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele landsbyen.

Nærliggende destinasjoner, Alcúdia

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Palma de Mallorca lufthavn og Leiebil Menorca lufthavn. Lei enveisleie (one way) hvor du henter her og leverer et annet sted. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Port de Pollença, Sammenlign leiebiler Pollença, Bilutleie Can Picafort, Inca og Manacor. Lei en bil under oppholdet i Alcúdia og utforsk områdene rundt. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Palma de Mallorca, Bilutleie Calvià, Billige bilutleie Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Alcúdia, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass og Menorca Mahón Maó flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Alcúdia kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding