Bilutleie i Barberà del Vallès

Sammenlign prisen på leie av bil i Barberà del Vallès, regionen Catalonia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Det er bilutleiefirmaer i nærheten som Europcar, Avis, Budget, Hertz, Sixt, Thrifty f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Barberà del Vallès

Sammenlign bilutleiefirmaer Barberà del Vallès

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Barberà del Vallès.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Barberà del Vallès - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Barberà del Vallès, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen.

Leiebil fra Barberà del Vallèss jernbanestasjon (Barberà del Vallès, Sabadell Sud, Cerdanyola del Vallès, Sabadell Centre, Montcada-Ripollet og Montcada I Reixac-Santa Maria), reisesentre og flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport og Girona-Costa Brava lufthavn. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Catalonia, Hertz på Carrer de la Serra de Galliners, Europcar på Avinguda de Rafael Casanova 28, Budget på Calle Calders 69 Esq Av Barbera, Thrifty Downtown på Carrer de Joaquim Blume 8, Hertz på Carrer de Joaquim Blume 8, Avis på Carrer Dels Calders 69, Enterprise på Carrer de Francesc Eiximenis 6.

Informasjon om byen Barberà del Vallès (Santa María de Barberà, Barbera Del Valles), som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. 70t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 291. største by/distrikt. Byen ligger ca 144 meter over havet. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb). Har ca 31 100 (2015) innbyggere. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Cerdanyola del Vallès, Bellaterra, La Florida og La Salut er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Trinitat Vella, Torras i Bages, Fondo, Fabra i Puig, Vallcarca, Navas og la Pau, de er innen gangavstand.. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Nord busstasjon. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Província de Barcelona.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Barberà del Vallès. Golf ferie og leiebil? Club de Golf Vallromanes 14 km, Golf Can Cuyás 15 km og Club de Golf La Mola 12 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Barrio de la Mogoda, Molí de ca n’Hospital og Can Moragues. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Puig Castellar, Poblat Iberic. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park Primer de Maig, Park Joan Oliver og Park Pinetons.

Ermita de Sant Miquel de l’Arn og Bunkers del Carmel er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Galleri og kunstgalleri Peragón, Museum l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont og Cerdanyola Museum. Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Tibidabo, Illa Fantasia og Natupark. Tropiske hus, dyreparker, akvarium og terrarium rundt omkring byen er Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona. Ønsker du å se eksotiske dyr? Bodega Sant Joannes, Mata D’Abello, Finca Parera, Masia Can Calopa de Dalt, Ca N’Estruc og Ramon Canals er vingårder og vinprodusenter i nærheten.

Hvorfor ikke besøke Teater Municipal, Teater Auditorium del Mercat Vell og Joventut de la Faràndula, for å oppleve og se musikk, teater og andre forestillinger i nærheten av Barberà del Vallès. L’Oreig, El Suís o Can Rocabert og Pedralbes Palace er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Barberà del Vallèss sentrum. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castell de (Slott) Sant Marçal, Montjuic borg og Castell de (Slott) Pallejà kan finnes i nærheten av Barberà del Vallès. Casa Duran er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Plaza de la Sardana, Plaça de Pere Quart og Plaça Joan Pau II er større områder og torg som ligger sentralt. Vakre kirker eller katedraler Sognekirke Santa María, Sant Fèlix og Sognekirke Sant Martí Cerdanyola som ligger i området. Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. Mercat Central og Centro Comercial Baricentro.

Nærliggende destinasjoner, Barberà del Vallès

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Sabadell lufthavn, Søk etter leiebil i Barcelona-El Prat lufthavn, Leie en bil Girona-Costa Brava lufthavn, Reus lufthavn og Andorra-La Seu d'Urgell lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Barcelona, Leiebil Eixample, Søk etter leiebil L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Barberà del Vallès, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Girona-Costa Brava flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Barberà del Vallès kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding