Bilutleie i Barri de les Corts

Søk og sammenlign priser på leiebiler i distriktet/forstaden Barri de les Corts, regionen Catalonia, Spania. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Avis, Budget, Hertz, Dollar, Europcar, Sixt, Surprice, National, Keddy By Europcar, Alamo, Enterprise, InterRent, Thrifty, Flizzr, Firefly, Goldcar f.eks. Autospain.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Barri de les Corts

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Barri de les Corts - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i distriktet/forstaden Barri de les Corts i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Barri de les Cortss jernbanestasjoner (Barcelona Sants jernbanestasjon, Barcelona – Passeig de Gracia, Estació de RENFE de l’Hospitalet de Llobregat, Bellvitge, Barcelona Estació de França, Baixador de Vallvidrera Station og Barcelona-Clot-Aragó) reisesentre og flyplasser som Barcelona–El Prat Airport, Sabadell Airport, Girona-Costa Brava lufthavn og Reus Airport og fergeterminaler og havner (Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port og Port de Barcelona). Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Enterprise på Carrer de Muntaner 45, National på Estación de Ave Plaça Dels Països Catalans, Enterprise på Estacion de Ave Sants Plaça Dels Països Catalans, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Plaça Dels Països Catalans 1 7, Budget på Carrer del Rector Triadó 104, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Hertz på Carrer de Viriat 45, Thrifty på Carrer de Viriat 45, Thrifty Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Sixt på Carrer Daragó 54, Alamo på Estación de Ave Plaça Dels Països Catalans, som alle har kontorer i Catalonia.

Barri de les Corts är en forstad/distrikt i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spania. Er en del av en større by. 41. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 190. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 68 moh. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Província de Barcelona. Har ca 46 400 (2015) innbyggere. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vallirana, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Almeda i Can Mercader og La Gabarra. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb) og Sant Martí (ca 235700 innb). Entença, Urgell, Santa Eulàlia, Lesseps, Sant Antoni, Passeig de Gràcia og Vallcarca er T-banestasjoner (metro) i nærheten. Nord busstasjon er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av distriktet/forstaden. På stedet finner du også bilutleiefirmaer som Avis Estació de Sants på Carrer del Rector Triadó 104, Europcar Return på Carrer del Rector Triadó 104, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Alamo på Carrer de Muntaner 45, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295 f.eks. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Barri de les Corts. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Set d’accio. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Masia Can Calopa de Dalt, Caves Montau de Sadurní og Ramon Canals som ligger i nærheten. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaça de les Corts, Plaça Ramon Maria Roca de Sastre og Plaça de Francesc Macià er nære.

Museer og kunstgallerier som ligger i Barri de les Corts og som kan være interessant er Textile Museum og Taller d’Art. Fascinerende parker og hager som ligger i de sentrale delene er Hager Sant Joan de Déu, Hager les Infantes og Hager la Maternitat. Vakre grønne områder, parker og planter Park Joan Miró, Park Pedralbes og Park l’Espanya Industrial, er verdt å se. Golf ferie og leiebil? Club de Golf de San Cugat 10 km, Real Club de Golf El Prat 21 km og Golf Sant Joan 14 km er noen av golfbanene som ligger i nærheten av byen. Jove Coral del Santuari de Santa Gema de Barcelona og Parroquia Sant Gregori Taumaturg er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten.

For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Finca Güell. En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Platja de la Nova Mar Bella, Platja de la Mar Bella, Platja de la Barceloneta, Platja del Besòs, Platja de Sant Sebastià og Platja de Sant Miquel. De ligger aller nær distriktet/forstaden. Natupark, Tibidabo og Catalunya en Miniatura er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona verdt et besøk. Nær sentrum finner du Mini Estadi, Camp Nou og Stadium FC Barcelona. Se de forskjellige lagene i byen spille fotball? eller kanskje se en konsert? Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Pedralbes Palace.

Nærliggende destinasjoner, Barri de les Corts

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Barcelona-El Prat lufthavn, Sabadell lufthavn, Girona-Costa Brava lufthavn og Reus lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Billige bilutleie Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Barri de les Corts, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og Nomadcar er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Sabadell flyplass, Reus Tarragona flyplass og Girona-Costa Brava flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Barri de les Corts kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding