Bilutleie i Cala Galdana

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i byen Cala Galdana, regionen Balearene, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Cala Galdana

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Cala Galdana - Sammenlign priser før du bestiller!

Cala GaldanaVi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Cala Galdanas jernbanestasjoner reisesentre og flyplasser som Menorca Airport.

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Cala Galdana i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Balearene, Owners Cars på Calle Costa del Mirador 5b Local 2b Ciutadella, Europcar Menorca Ur Serpentona på Urbanizacion Serpentona Algendar Local 10 Menorca.

Informasjon om byen Cala Galdana, som ligger i kommunen Balearene, regionen Balearene, Spania. 83t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 6529. største by/distrikt. Ligger ca 28 meter over havet. Les mer om hva Cala Galdana har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Capdepera, Alaior, Es Castell, Cala Rajada, Sant Lluís, Ferreries, Mercadal, Sant Tomàs, Torre Soli Nou, Son Xoriguer og Son Bou er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Ciutadella (ca 29200 innb), Maó (ca 29100 innb), Son Servera (ca 12200 innb) og Capdepera (ca 11900 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Det bor ca – (2015) innbyggere i byen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Balearene.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Cala Galdana som kan verdt et besøk mens du er på ferie. En hel dag for å slappe av og sole seg på standen, dette kan du gjøre på f.eks. Playa en Turqueta, Playa de Mitjana, Platja de Binigaus, Playa de Trebeluja, Playa Cala Galdana og Platja de Bellavista. De ligger aller nær byen. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Aqua Roc Water Park. Centre Zoologic Lloc de Menorca er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Menorquinas, Bodegas Celler Solano de Menorca og Hort Sant Patrici er vinprodusenter og vingårder i nærheten.

Punta d’Atàlitx og Utsiktspunkt Vermells ligger gå avstand fra sentrum, for å få oversikt over hele byen. Basílica de Son Bou er interessante ruinen fra gamle bygninger og gjenstander. Club de Golf Son Parc 19 km er golfbaner som ligger i nærheten av feriestedet. Om du ønsker å spille golf eller planlegger en golftur. Palacio Olivar, Palacio Torresaura, Casa Senyorial Squella og Palau Salort er praktfulle og interessante bygninger, villaer og palasser i nærheten av Cala Galdanas sentrum. Castillo de (Slott) Sant Nicolau er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Cala Galdana

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Menorca lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Sant Tomàs, Son Bou, Cala'n Bosch, Cala Blanca og Ciutadella. Lei en bil i byer i regionen: Sammenlign leiebiler Palma de Mallorca, Calvià, Ibiza, Manacor og Llucmajor.

Bilutleiefirmaer i Cala Galdana, Spania

Avis, Hertz, Europcar og Budget er selskapene vi sammenligner i byen/landet. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Menorca Mahón Maó flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Cala Galdana kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)