Bilutleie i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Sammenlign prisen på leie av bil i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, regionen Catalonia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Sentralt kan du finne bilutleiefirmaer som National, Goldcar, Flizzr, Alamo, Hertz, Europcar, Dollar, InterRent, Avis, Thrifty, Keddy By Europcar, Firefly, Sixt, Budget, Surprice, Enterprise f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Sammenlign bilutleiefirmaer El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra El Camp d’en Grassot i Gràcia Novas reisesentre, togbanestasjoner (Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona Estació de França, Barcelona Sants jernbanestasjon, Sant Adrià de Besòs og Baixador de Vallvidrera Station) og flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport og Girona-Costa Brava lufthavn og fergeterminaler og havner (Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port, Port de Barcelona og Port Fòrum). Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i distriktet/forstaden, El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova i Spania. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Sixt på Carrer Daragó 54, Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz på Carrer de Viriat 45, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Avis Venta de Vehículos på Carrer de Còrsega 295, Sixt på Rambla de Catalunya 74.

Informasjon om distriktet/forstaden El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova (el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova), som ligger i kommunen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. Er en del av en større by. 61t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 263. største by/distrikt. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Sant Adrià de Besòs, Llefià, Santa Coloma de Gramenet, San Adrian de Besos og Santa Maria de Montcada. Byen ligger ca 73 meter over havet. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb). Har ca 34 400 (2015) innbyggere. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i distriktet/forstaden. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av distriktet/forstaden Nord busstasjon. T-banestasjoner (metro) som er nærme Joanic, Verdaguer, Lesseps, Encants, Tetuan, Vallcarca, Glòries og Passeig de Gràcia. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Barcelona.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Casa Museu Gaudí og Gaudí Experiencia ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Tibidabo og Karting Minilandia. Tropiske hus, dyreparker, akvarium og terrarium rundt omkring byen er Zoo de Barcelona og Aquarium Barcelona. Ønsker du å se eksotiske dyr? Besøk Cercle Catòlic de Gràcia og Tostadero Estudis, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen.

Hager Manuel Torrente og Hager Mestre Balcells ligger i byen om du ønsker å oppleve hager og parker, som er blitt anbefalt av oss. Park Guinardó og Park Güell er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Byen har interessante monumenter og statuer av kjente personer og hendelser som Sant Pau Hospital og Temple Expiatori de la Sagrada Família. Torg eller større åpne områder, Plaça de la Sagrada Família, Plaça del Diamant og Plaça del Nord ligger i nærheten. Prøver du å finne roen, og finne en strand for bading og sole deg? Platja de la Mar Bella, Platja de Sant Miquel, Platja de la Barceloneta, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Sant Sebastià og Platja de Badalona ligger i nærheten. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Club de Golf de San Cugat 10 km, Real Club de Golf El Prat 20 km og Golf Can Cuyás 10 km.

Sognekirke Sant Joan Baptista de Gracia er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Se gamle historiske ruiner som Bunkers del Carmel. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Ramon Canals, Masia Can Calopa de Dalt og Caves Montau de Sadurní.

Nærliggende destinasjoner, El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Sabadell lufthavn, Søk etter leiebil i Barcelona-El Prat lufthavn, Sammenlign leiebiler Girona-Costa Brava lufthavn og Reus lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Leie en bil Barcelona, Bilutleie Eixample, Søk etter leiebil L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i El Camp d'en Grassot i Gràcia Nova, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Girona-Costa Brava flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding