Bilutleie i Empuriabrava

Sammenlign leieprisene i byen Empuriabrava, regionen Catalonia, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Empuriabrava

Sammenlign bilutleiefirmaer Empuriabrava

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Empuriabrava.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Empuriabrava - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil i Empuriabravas reisesentre, togstasjoner (Vilajuïga, Figueres, Llança og Estacion del Ave En Figuerás) og flyplasser som Girona-Costa Brava lufthavn og havner og fergeterminaler som ligger nær Marina D’Empuriabrava, Aventura Náutica, Port Joan. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen Empuriabrava, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen. Avis, Alamo, Sixt, Europcar, National, Hertz, Keddy By Europcar, Budget, Thrifty, InterRent, Enterprise er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Empuriabrava är en by i kommunen Província de Girona, Catalonia regionen, Spania. 199. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 936. største by/distrikt. I byen bor det ca 8 000 (2015). Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Província de Girona. Større byer og feriesteder er Girona (ca 96200 innb), Figueres (ca 43300 innb), Lloret de Mar (ca 39400 innb) og Olot (ca 33500 innb). Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Torroella de Montgrí, Calonge, la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro, Santa Margarida, Castelló d’Empúries, Montmajor, Vilaüt og l’Estanyol er småbyer, landsbyer og tettsteder du vil finne nære. Byen ligger ca 2 meter over havet. Få også tips om lokale bedrifter i Província de Girona.

Lurer du på hva du skal se i Empuriabrava? Her kommer det noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som du kanskje ønsker å besøke. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Dolmen de la Creu d’en Cobertella, Gresk nekropol El Portitxol og Akvadukt Arcs. Vinprodusenter og vingårder som ligger i nærheten er, Cellers d’en Guilla, Celler Espelt, Celler de Vilajuïga, José Turró Corrales, Agricola de Garriguella, Celler Martin Faixo, Castell de Biart og Empordàlia. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Pitch and Putt de Castelló d’Empúries 4 km, Club de Golf Torremirona 21 km og Club de Golf Peralada 11 km.

Basílica Santa María de Castelló D’Empuries og Santa Maria er flotte katedraler og kirker som finnes i nærheten. Placa de Catalunya er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, SkyDive Empuriabrava og Parc JOCS. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Butterfly Park Empuriabrava. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Museum la Festningen Roses og Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries.

I sentrum kan du finne nye og gamle interessante slott å se, som f.eks Castillo de (Slott) Perelada, Castell d’en Bufalaranya og Castell de (Slott) Verdera. Castell de (Slott) Sant Ferran, Festningen Roses og Castell de (Slott) la Trinitat er fascinerende gamle fort, borg og festninger som ligger i byen. Platja del Rastell, Platja de la Gola, Platja de Can Martinet, Platja de la Rovina, Platja Nova, Platja de la Punta og Platja d’Empuriabrava er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg.

Nærliggende destinasjoner, Empuriabrava

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Girona-Costa Brava lufthavn. Enveis (one way) leiebil som du henter et sted og leverer et annet sted. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Roses, Sammenlign leiebiler Llançà, Leiebil Figueres, L'Escala og Cadaqués. Billige SUV-leie i Empuriabrava. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Barcelona, Bilutleie Eixample, Billige bilutleie L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Empuriabrava, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Girona-Costa Brava flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Empuriabrava kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding