Bilutleie i Girona

Sammenlign prisen på leie av bil i Girona, regionen Catalonia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Sentralt ligger bilutleiefirmaer som Avis, Sixt, Hertz, Europcar, Budget, Thrifty f.eks. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Girona

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Girona - Sammenlign priser før du bestiller!

GironaSammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i byen Girona i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Leiebil i Gironas reisesentre, togstasjoner (Girona jernbanestasjon, Fornells de la Selva Station, Bordils-Juia, Riudellots og Caldes de Malavella Station) og flyplasser som Girona-Costa Brava lufthavn og Sabadell Airport, GRO. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Europcar på Estacion de Tren Plaça Espanya, National på Estación de Tren Plaza de España, Budget på Estación Ave Plaza de España, Enterprise på Estacion de Tren Ave Plaza de España, Hertz Estació de Ferrocarril på Carrer 33, Thrifty Gerona på Carrer 33, Avis på Estación de Tren Plaza de España 11, Sixt Renfe på Carrer 33, Alamo på Estación de Tren Plaza de España er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Om byen Girona (Gerona), som ligger i delen Província de Girona, regionen Catalonia, Spania. Er sentral beliggenhet i området. 20. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 94. største by/distrikt. Byen ligger ca 81 meter over havet. Større byer og feriesteder er Mataró (ca 121700 innb), Granollers (ca 60700 innb), Figueres (ca 43300 innb) og Blanes (ca 40000 innb). Har ca 96 200 (2015) innbyggere. la Garriga, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Torelló, Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, Argentona, Sant Ponç, Santa Eugènia de Ter, Sant Daniel og la Creueta er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er Estació d’autobusos. Vi foreslår også hvilke selskaper som man kan leie fra i Província de Girona.

Et lite forslag til aktiviter, oppleveleser, museer, attraksjoner og steder i Girona som kan verdt et besøk mens du er på ferie. Museer og kunstgallerier som ligger i Girona og som kan være interessant er Museu d’História de la Ciutat, Fundacio Rafael Maso / Casa Maso, Museu d’Art og Museum Cinema-Collecció Tomàs Mallol. Fascinerende parker og hager som ligger i de sentrale delene er Hager la Devesa og Hager la Muralla. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro Park Sofi, Park Central, Park Rec Monar og Park Migdia. Nære sentrum er det muligheter for teater, musikk og forestillinger på Sala La Planeta, Teater Salt, Carlos Sala Pí og El Canal.

Se statuer og monumenter av historiske personer og hendelser som Banys Àrabs. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Placa de Hospital, Plaça de la Independència og Plaça Del Ou er nære. Palau Sacosta borg og Castell de (Slott) Púbol er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Castell de (Slott) Montjuïc er spennede gamle festninger, borg og fort å besøke. Katedral Girona, Basilica Sant Feliu, Sognekirke Santa Susana del Mercadal og Kirke Sant Cugat er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Kloster Sant Pere de Galligants og Kloster Sant Daniel er flotte klostre i nærheten. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Club de Golf de Girona 6 km, P.G.A. Golf de Cataluña 15 km og Pitch & putt Franciac 13 km.

Kommunale stadion Montilivi ligger i byen om du ønsker å se en sportskamp, fotball, eller en konsert. Rekreasjon og aktiviteter? Casa de Cultura de Girona ligger nær sentrum. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Antic Hospital de Santa Caterina, Pujada de Sant Domenec, Portal de Sobreportes og Centro Ciudad.

Nærliggende destinasjoner, Girona

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Girona-Costa Brava lufthavn og Sabadell lufthavn.

Bilutleiefirmaer i Girona, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, InterRent, Dollar, Firefly, Flizzr, Goldcar, Surprice, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King rent, som alle har kontorer i Girona. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass og Girona-Costa Brava flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Girona kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)