Bilutleie i Guadix

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Guadix, regionen Andalucía, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Guadix

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Guadix - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Guadix i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige.

Leiebil fra Guadixs jernbanestasjon (Guadix, Benalua de Guadix og Estación Benalúa), reisesentre og flyplasser som Federico García Lorca Airport og Almería Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene National, InterRent, Firefly, Enterprise, Rhodium, Autoclick, Nomadcar, Alamo, Surprice, Centauro, Hertz, Avis, Hertz Dream Collection, King rent, Sixt, Flizzr, Goldcar, Thrifty, Keddy By Europcar, Dollar, Europcar, Budget, som alle har kontorer i Andalucía.

Guadix (Quadix) er en landsby som ligger i kommunen Provincia de Granada, Andalucía regionen, Spania. Er bysentrum i området. 82. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 471. største by/bydel. I byen bor det ca 20 400 (2015). Nærliggende andre store byer/feriesteder er Granada (ca 234300 innb), Adra (ca 24400 innb), Baza (ca 23400 innb) og Armilla (ca 21400 innb). Pinos Puente, Ogíjares, Jódar, Churriana de la Vega, Huétor Vega, Mancha Real, Paulenca, Esfiliana, San Torcuato og El Bejarin er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Byen ligger ca 927 meter over havet. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Provincia de Granada. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Granada.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Guadix, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Vakre større åpne områder eller torg som du kan finne i nærheten er Plaza de la Catedral, Plaza Iulia Gemella Acci og Plaza de las Palomas. Parroquia Nuestra Señora de Gracia, Sognekirke Santiago, Guadix Katedral og Iglesia Magdalena er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Kloster Santiago er klostre som er verdt og se og er i nærheten. Barrio de Santiago og Barrio de Cuevas ligger nærme om du er interessert i spennende historie og arkeologi. Restos arqueológicos Teatro romano er fascinerende eldre bygninger, gamle gjenstander og kulturminner nær landsbyen.

Få en oversikt over hele byen? Utsiktspunkt la Magdalena og Utsiktspunkt Las Cuevas ligger innen gangavstand fra sentrum. Pedro Antonio de Alarcón er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Cueva Museum Costumbres Populares og Cueva Museum Alfarería La Alcazaba, disse er gå avstand fra sentrum. Palass los Marqueses de Villalegre og Palass Peñaflor er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Alcazaba er spennede gamle festninger, borg og fort å besøke.

Nærliggende destinasjoner, Guadix

Leiebil i flyplasser i nærheten: Sammenlign leiebiler Granada-Jaén lufthavn og Almería lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Baza, Granada, Zubia, Maracena og Albolote. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Sevilla, Málaga, Córdoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Bilutleiefirmaer i Guadix, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Guadix. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Federico García Lorca Granada-Jaén flyplass og Almería El Alquián flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Guadix kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (33 stemmer, gjennomsnitt: 4,49 av 5)