Bilutleie i La Prosperitat

Sammenlign leieprisene i distriktet/forstaden La Prosperitat, regionen Catalonia, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. Nærliggende er det bilutleiefirmaer som Thrifty, Europcar, Hertz, Budget, Avis, Sixt f.eks. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i La Prosperitat

Sammenlign bilutleiefirmaer La Prosperitat

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i La Prosperitat.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i La Prosperitat - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra La Prosperitats flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport, Girona-Costa Brava lufthavn og Reus Airport, togstasjoner (Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio, Barcelona-Clot-Aragó, Montcada I Reixac-Santa Maria, Sant Adrià de Besòs, Montcada I Reixac-Manresa og Badalona) og reisesentre mm. og porter / fergeterminaler som Port Fòrum. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste. Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i distriktet/forstaden La Prosperitat, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i distriktet/forstaden. Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Hertz på Avinguda de la Comunitat Europea, Sixt på Passeig del Taulat 262 264, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Avis på Carrer de Pallars 457, Europcar på Carrer de Badajoz 168 er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Om distriktet/forstaden La Prosperitat (la Prosperitat), som ligger i delen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. Er en del av en større by. 85. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 357. største by/distrikt. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Província de Barcelona. I byen bor det ca 26 300 (2015). Feriestedet ligger ca 69 moh. Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb) er nabobyer og feriesteder. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Santa Maria de Montcada, Llefià, Sant Adrià de Besòs og San Adrian de Besos. Torras i Bages, Trinitat Vella, Fabra i Puig, la Pau, Navas og Fondo er T-banestasjoner (metro) i nærheten av distriktet/forstaden. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av distriktet/forstaden er Nord busstasjon. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Barcelona.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i La Prosperitat. Hager la Casa Bloc, Hager la Segona República og Hager Gatcpac ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Vakre grønne områder, parker og planter Park la Guineueta, Park la Trinitat og Park la Maquinista de Sant Andreu, er verdt å se. Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Illa Fantasia og Natupark. Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten. Besøk Sant Andreu teater, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen.

Leter du etter et sted å handle? Byens store kjøpesentre er f.eks. La Maquinista. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Golf Can Cuyás 13 km, Golf Sant Joan 12 km og Club de Golf de San Cugat 9 km. Plaça de Harry Walker, Plaça de les Fonts og Plaça d’Ángel Pestaña er sentrale torg eller større åpne områder som er verdt å besøke og er i nærheten. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Platja de Montgat, Platja de la Mar Bella, Platja de Badalona, Platja de la Barceloneta, Platja de Sant Sebastià, Platja de Sant Miquel og Platja de la Nova Mar Bella. Sett deg i bilen og besøk stranden! Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Masia Can Calopa de Dalt og Ramon Canals.

Nærliggende destinasjoner, La Prosperitat

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leiebil Sabadell lufthavn, Bilutleie Barcelona-El Prat lufthavn, Bilutleie Girona-Costa Brava lufthavn og Reus lufthavn. Enveis (one way) leiebil som du henter et sted og leverer et annet sted. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil Barcelona, Søk etter leiebil i Eixample, Leiebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i La Prosperitat, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i La Prosperitat, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Girona-Costa Brava flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie La Prosperitat kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding