Bilutleie i L'Albir

Sammenlign prisen på leie av bil i L'Albir, regionen Valencia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i L'Albir

Sammenlign bilutleiefirmaer L'Albir

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i L'Albir.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i L’Albir - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i byen L’Albir, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i byen.

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra L’Albirs reisesentre, togbanestasjoner (Estación Tram Benidorm) og flyplasser som Alicante–Elche Airport og porter / fergeterminaler som Port de l’Olla d’Altea, Puerto Altea. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Smile på Calle Tabarca 36 Lalfàs del Pi.

L’Albir er en by som ligger i kommunen Provincia de Alicante, Valencia regionen, Spania. 474. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 6529. største by/bydel. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i byen. Det bor ca – (2015) innbyggere i byen. Alicante (ca 334800 innb), Gandia (ca 80000 innb) og Benidorm (ca 71000 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Feriestedet ligger ca 20 moh. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Teulada, Canals, Benissa, Cocentaina, Pego, Castalla, Sax, Foyes Blanques, l’Ermita de Sanç, Llano del Castillo og l’Armanella. Busstasjoner og bussholdeplasser i nærheten av byen er parada Bus og Estacion de Autobuses. Få også tips om lokale bedrifter i Provincia de Alicante.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i L’Albir. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Palau Altea. Vakre kirker eller katedraler La Mare de Déu del Consol som ligger i området. Er du interessert i historie og arkeologi? Nærliggende er disse interessante stedene Villajoyosa, Tårnet Hércules o Tårnet Sant Josep. Spennede kulturminner, gamle gjenstander og eldre bygninger som kan vre verdt et besøk er Termas Romanas, Villa Giacomina og La Mallaeta Yacimiento Ibero.

Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Bodegas Riko Xaló og Virgen Pobre de Xaló. Ønsker du kanskje å besøke fornøyelsesparker eller badeland kan du finne disse i nærheten Aqualandia, Aqua Natura, Finestrat Karting og Terra Mitica. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Mundomar og Terra Natura. Besøk gjerne de gamle festningene, borgene og fortene som f.eks. Castell del (Slott) Mascarat. Playa de Levante, Playa de la Solsida, Platja de l’Albir, Platja d’Altea, Playa Mascarat, Playa de Poniente og Playa de Negrete er strendene som ligger like i nærheten. Om du vil slappe av og sole deg på stranden i noen dager.

Museer og kunstgallerier som ligger i L’Albir og som kan være interessant er Museo al Aire Libre Romersk villa l’Albir og Altea Mi Pueblo. Ønsker du å se på sport, eller kanskje trene? Idrettsbaner i nærheten av byen er Campos de futbol. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Las Rejas Benidorm 8 km, Puig Campana Golf 12 km og Club de Golf Don Cayo 7 km er nærliggende feriesteder. Leter du etter utendørs butikker? Byens markeder er f.eks. Supermercado Mendoza. El Utsiktspunkt Blanco, Utsiktspunkt Monte Toix og Utsiktspunkt la Plaza de la Iglesia er utsiktspunkt i byen, hvor du kan se hele byen. Parker som er verdt å se, grønne områder for å slappe av og ta det med ro parque Escandinavia, Zona verde og Camping Armanello.

Nærliggende destinasjoner, L'Albir

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Alicante-Elche lufthavn, Leiebiler Valencia lufthavn og Bilutleie Murcia-San Javier lufthavn. Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i L'Albir. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil L'Alfàs del Pi, Leie en bil Altea, Bilutleie Benidorm, La Nucia og Calp. Leiebil i L'Albir er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Lei en bil i byer i regionen: Søk etter leiebil i Valencia, Leiebil Alicante, Billige bilutleie Elx, Castelló de la Plana og Torrevieja.

Bilutleiefirmaer i L'Albir, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar og Budget, som alle har kontorer i L'Albir. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Alicante-Elche El Altet flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie L’Albir kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding