Bilutleie i Mojacar

Sammenlign prisen på leie av bil i Mojacar, regionen Andalucía, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Mojacar

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Mojacar - Sammenlign priser før du bestiller!

Leiebil fra Mojacars jernbanestasjon, reisesentre og flyplasser som Almería Airport. Vi har en enkel og sikker bestilling av leiebil på nettet. Søk og velg destinasjonene, søk etter land, byer osv. og velg fr listen. Enkelt utleie der alt er inkludert i prisen, ingen skjulte kostnader, og avbestilling og endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes er gratis.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i landsbyen, Mojacar i Spania. Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Andalucía, Wificar på Calle Puerto Marina Hotel, Europcar på Paseo del Mediterráneo 341 Local 3.

Informasjon om landsbyen Mojacar (Mojácar, Mojácar Pueblo, Mojacar Pueblo), som ligger i kommunen Almería, regionen Andalucía, Spania. Er bysentrum i området. 243t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 1269. største by/distrikt. I byen bor det ca 5 200 (2015). Ligger ca 162 meter over havet. Águilas (ca 34500 innb), Níjar (ca 26500 innb) og Huércal-Overa (ca 17600 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Huércal de Almería, Vera, Puerto Lumbreras, Cuevas del Almanzora, Albox, La Mojonera, Mojacar Playa, La Cañada Ancha, La Marina de la Torre og La Jara. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Almería. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Almería.

Skal du være turist i Mojacar? Her kommer det noen forslag til aktiviteter, steder, attraksjoner, museer og steder som du burde sjekke ut mens du er der. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaza del Frontón og Plaza Nueva er nære. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Playa La Parata, Playa La Ventanica, Playa de Mojácar, Playa de Garrucha, Playa del Sombrerico og Playa de Puerto Rey. Sett deg i bilen og besøk stranden! Nære Mojacar finnes det slott som, Castillo de (Slott) las Escobetas, Castillo Marquez de los Velez og Castillo de (Slott) Macenas.

Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Parque Acuático Vera og Canicas. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Valle del Este Resort 8 km, Club Marina Golf Mojacar 3 km og Club de Golf Cortijo Grande 8 km.

Nærliggende destinasjoner, Mojacar

Leiebil i flyplasser i nærheten: Leie en bil Almería lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Billige bilutleie Mojacar Playa, Garrucha, Carboneras, Sorbas og Huércal-Overa. Lei en bil i byer i regionen: Leiebil Sevilla, Málaga, Córdoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Bilutleiefirmaer i Mojacar, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Mojacar, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Almería El Alquián flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Mojacar kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (32 stemmer, gjennomsnitt: 4,64 av 5)