Bilutleie i Montornès del Vallès

Søk og sammenlign priser på leiebiler i landsbyen Montornès del Vallès, regionen Catalonia, Spania. Når du velger å leie gjennom oss, kan du være sikker på at det ikke vil være noen overraskelser når du henter leiebilen din. Alle våre priser inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Autospain.no hjelper deg å finne billige leiebiler på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Montornès del Vallès

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Montornès del Vallès - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Montornès del Vallèss reisesentre, togbanestasjoner (Montmeló, Parets del Vallès, Mollet – Sant Fost, Mollet – Sta. Rosa, Santa Perpètua de Mogoda, Granollers Centre og El Masnou) og flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport og Girona-Costa Brava lufthavn. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Sammenlign leiebil priser fra flere selskaper i landsbyen Montornès del Vallès, Spania. Finn de beste prisene på leiebiler på nettet. Sammenligning på nettet kan lønne seg, mange mindre selskaper kan bare bestilles i landsbyen. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Enterprise, Keddy By Europcar, Budget, Thrifty, Europcar, InterRent, Sixt, Avis, National, Hertz, Alamo.

Om landsbyen Montornès del Vallès, som ligger i delen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. Er bysentrum i området. 138. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 603. største by/distrikt. Byen ligger ca 100 meter over havet. En by som har ca 15 500 (2015) innbyggere. Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb) og Sant Martí (ca 235700 innb) er større byer og feriesteder som ligger i nærheten. Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Vilanova de la Roca, Montmeló, Martorelles og Santa Maria de Martorelles. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Província de Barcelona. Fondo, Trinitat Vella, Torras i Bages, la Pau, Fabra i Puig, Besòs og Navas er T-banestasjoner (metro) i nærheten. Få også tips om lokale bedrifter i Província de Barcelona.

Forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner som kan være verdt å besøke under reisen til Montornès del Vallès. Disse er noen av de historiske ruinene og stedene du kan besøke, Ermita de Sant Miquel de l’Arn. Sognekirke Sant Sadurní er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Playa Masnou, Platja d’Ocata og Platja de Montgat er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg.

Barrio de la Mogoda er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Montornès del Vallès. Lyst til å se på gamle bygninger, fortidsminner og kulturminner? Disse stedene, Puig Castellar, Poblat Iberic kan være verdt et besøk. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Golf Santa Inés 10 km, Club de Golf Vallromanes 2 km og Caldes International Golf Courses (Sakura) 14 km. Museer og kunstgallerier som ligger i Montornès del Vallès og som kan være interessant er Museum Montmeló og Mons Observans. Om du reiser med barn ønsker dere kanskje å oppleve en fornøyelsespark eller et badeland, disse er alternativene er tilgjengelige, Illa Fantasia, Natupark og Tibidabo. Har du lyst til å tilbringe en dag med å se på dyr? Zoo, akvarium, tropicarium, terrarium, tropisk hus og dyreparker i nærheten er Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona.

Herskapshus og palass som er verdt å se nær Montornès del Vallèss sentrum er Can Font og Casa dels Dofins. De er innen gangavstand. Har du lyst til å se på byens gamle rikmannshjem? Spennende slott som, Castell de (Slott) Sant Marçal kan finnes i nærheten av Montornès del Vallès. Masia Can Calopa de Dalt er vinprodusenter og vingårder i nærheten. Om du ønsker å se galopp og trav osv, finner du racerbaner som dette i sentrum Catalonia’s Automobile Circuit.

Nærliggende destinasjoner, Montornès del Vallès

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Sabadell lufthavn, Barcelona-El Prat lufthavn og Girona-Costa Brava lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebiler Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Granollers og El Masnou. Lei en bil i byer i regionen: Leie en bil Barcelona, Eixample, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Montornès del Vallès, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass og Girona-Costa Brava flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Montornès del Vallès kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (33 stemmer, gjennomsnitt: 4,49 av 5)