Bilutleie i Navas

Her kan du sammenligne priser for leiebiler i distriktet/forstaden Navas, regionen Catalonia, Spania. Prøv å søke etter og bestille en leiebil enkelt. Når du leier en bil hos oss, vil det ikke vente noen overraskelser på deg når du kommer for å hente bilen. Våre priser inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter, veihjelp og obligatorisk forsikring, skatter og avgifter. Det er bilutleiefirmaer i nærheten som Alamo, Sixt, Dollar, Avis, Surprice, National, Budget, Hertz, Firefly, Enterprise, InterRent, Flizzr, Keddy By Europcar, Europcar, Thrifty, Goldcar f.eks. Autospain.no vil hjelpe deg å finne billige leiebiler.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Navas

Sammenlign bilutleiefirmaer Navas

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Navas.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Navas - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Navass flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport, Girona-Costa Brava lufthavn og Reus Airport, togstasjoner (Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona Estació de França, Sant Adrià de Besòs, Barcelona-Torre del Baro, Montcada Bifurcacio og Barcelona Sants jernbanestasjon) og reisesentre mm. og fergeterminaler og havner (Olympic Port, Rambla de Mar, Port Fòrum). Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i distriktet/forstaden Navas, Spania. Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Hertz på Carrer Despronceda 6, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Sixt på Carrer Daragó 54, Avis på Avinguda del Marquès de Mont Roig 88 B, Enterprise på Carrer de Pere Iv 129, Thrifty på Carrer Despronceda 6, Avis på Carrer de Pallars 457, Europcar på Carrer de Viladomat 214, Thrifty Hotel Hesperia del Mar på Hotel Nh Hesperia del Mar, Europcar på Carrer de Badajoz 168, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, som alle har kontorer i Catalonia.

Om distriktet/forstaden Navas, som ligger i delen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. Er en del av en større by. 105. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 423. største by/distrikt. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb). En by som har ca 22 100 (2015) innbyggere. Ligger ca 42 meter over havet. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Província de Barcelona. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar, Sant Adrià de Besòs, Llefià, Santa Coloma de Gramenet, San Adrian de Besos og Santa Maria de Montcada. Nord busstasjon er busstasjoner og busstopp som ligger i nærheten av distriktet/forstaden. Reise med T-banen? Disse stasjonene (metro) er nære distriktet/forstaden Navas, Encants, Fabra i Puig, Glòries, la Pau og Besòs. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Barcelona.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Navas, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Sant Pau Hospital er spennende statuer og monumenter av kjente personer og hendelser. Torg eller større åpne områder, Plaça de la Palmera de Sant Martí, Plaça de Soledad Gustavo og Plaça del Nen de la Rutlla ligger i nærheten. Masia Can Calopa de Dalt er vingårder og vinprodusenter i nærheten. For å se og oppleve musikk, en forestilling og teater i byområdet er disse stedene anbefalt Sant Andreu teater.

Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Platja de la Mar Bella, Platja de Montgat, Platja del Besòs, Platja de la Barceloneta, Platja de la Nova Mar Bella, Platja de Badalona og Platja de Sant Sebastià. Sett deg i bilen og besøk stranden! Vakre kirker eller katedraler som ligger innen kort avstand er Sant Martí de Provençals. Botaniske hager i sentrum er Hager Clot de la Mel. Fascinerende og vakre grønne områder og parker i distriktet/forstaden er Park Guinardó, Park la Pegaso og Park Sant Martí. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Club de Golf Vallromanes 15 km, Club de Golf de San Cugat 10 km og Golf Sant Joan 14 km. Tibidabo og Natupark er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter. Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Navas

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Sabadell lufthavn, Billige bilutleie Barcelona-El Prat lufthavn, Søk etter leiebil i Girona-Costa Brava lufthavn og Reus lufthavn. Leiebil i Navas er den beste transportmåten for å dekke korte eller lange avstander. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil La Sagrera, Leiebil El Camp de l'Arpa del Clot, Bilutleie Sant Martí de Provençals, El Clot og El Guinardó. Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i Navas. Lei en bil i byer i regionen: Sammenlign leiebiler Barcelona, Leie en bil Eixample, Leiebiler L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Navas, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Girona-Costa Brava flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Navas kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding