Bilutleie i Úbeda

Sammenlign leieprisene i landsbyen Úbeda, regionen Andalucía, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Úbeda

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Úbeda - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra Úbedas jernbanestasjoner (Jodar-Ubeda og Los Propios-Cazorla) reisesentre og flyplasser.

Vi sammenligner både store og små selskaper og finner den beste prisen til alle typer av biler. Sammenlign bilutleie fra flere selskaper i landsbyen, Úbeda i Spania. For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Europcar på Avenida Don Cristóbal Cantero 32, Enterprise på Junto Al Centro Comercial Avenida Ciudad de Linares 20 22.

Informasjon om landsbyen Úbeda, som ligger i kommunen Provincia de Jaén, regionen Andalucía, Spania. Er bysentrum i området. 41t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 251. største by/distrikt. I byen bor det ca 35 600 (2015). Byen ligger ca 766 moh. Småbyer, landsbyer og tettsteder nærme er Torre del Campo, Jódar, Villacarrillo, Mancha Real, Mengibar, Villanueva del Arzobispo, El Teatino, Casa de los Frailes, San Bartolomé og Santa Eulalia. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Provincia de Jaén. Større byer og feriesteder er Jaén (ca 116600 innb), Campiña (ca 67900 innb) og Linares (ca 61300 innb). Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Úbeda. Museer og kunstgallerier som ligger i Úbeda og som kan være interessant er Torreón Medieval del Portillo de Santo Cristo, Casa Museo Arte Andalusí og Arkeologisk museum de Ubeda. Clock tårn og Patrimonio de la Humanidad er monumenter og statuer av spennende historiske hendelser og personer. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaza Alvaro de Torres og Vázquez de Molina Square er nære. Vakre kirker eller katedraler Sacra Kapell Salvador, Sognekirke San Isidoro, Kirke San Pablo og Kirke Santa Maria de los Reales Alcazares som ligger i området.

Ruiner la Muralla de (Veggen) Baeza og Ruiner Románicas de la Kirke San Juan Bautista er historiske ruiner fra bygninger og gjenstander som er verdt å se. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Vázquez de Molina Palace, Palacio Vela de los Cobos og Palacio Familia Porcel. Nære Úbeda finnes det slott som, Castillo de (Slott) Canena og Castillo de (Slott) Sabiote. Plaza de Toros, besøk og opplev kultur på et teater i nærheten av sentrum.

Nærliggende destinasjoner, Úbeda

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Granada-Jaén lufthavn, Ciudad Real lufthavn, Córdoba lufthavn, Almería lufthavn, Albacete lufthavn og Málaga-Costa del Sol lufthavn. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Sevilla, Málaga, Córdoba, Granada og Jerez de la Frontera.

Bilutleiefirmaer i Úbeda, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Úbeda. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Federico García Lorca Granada-Jaén flyplass, Ciudad Reals Don Quijote flyplass, Córdoba flyplass, Almería El Alquián flyplass, Albacete Los Llanos flyplass og Málaga-Costa del Sol Pablo Picasso flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Úbeda kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding