Bilutleie i Vallcarca

Sammenligning av priser for leiebiler i distriktet/forstaden Vallcarca, regionen Catalonia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Sammenlign bilutleiefirmaer som InterRent, Enterprise, Flizzr, Surprice, Hertz, Budget, Sixt, Dollar, Keddy By Europcar, Alamo, Avis, Firefly, National, Europcar, Goldcar, Thrifty, osv. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vallcarca

Sammenlign bilutleiefirmaer Vallcarca

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Vallcarca.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Vallcarca - Sammenlign priser før du bestiller!

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Vallcarcas reisesentre, togbanestasjoner (Barcelona – Passeig de Gracia, Barcelona-Clot-Aragó, Barcelona Sants jernbanestasjon, Baixador de Vallvidrera Station, Barcelona Estació de França og Barcelona-Torre del Baro) og flyplasser som Sabadell Airport, Barcelona–El Prat Airport, Girona-Costa Brava lufthavn og Reus Airport og fergeterminaler og havner (Olympic Port, Rambla de Mar, Poros, Kefalonia Port og Port de Barcelona). Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes.

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i distriktet/forstaden Vallcarca i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Enterprise på Carrer de Muntaner 45, Europcar Estación de Tren på Plaça Dels Països Catalans, Thrifty Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Hertz på Carrer de Viriat 45, Alamo på Carrer de Muntaner 45, Hertz Diagonal Sarria på Avinguda Diagonal 622, Europcar på Gran Via de Les Corts Catalanes 680, Avis på Carrer de Còrsega 295, Avis A på Carrer de Còrsega 293, Sixt på Carrer Daragó 54, Sixt på Rambla de Catalunya 74, Avant Car på Carrer de Siracusa 39 51, Budget C Còrsega på Carrer de Còrsega 293 295, Europcar på Carrer de Viladomat 214 er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Vallcarca (Vallcarca i els Penitents) ligger i kommunen Província de Barcelona, Catalonia regionen, Spania og er en forstad/distrikt. Er en del av en større by. 135. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 599. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 120 m over havet. Større byer og feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb), L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb) og Sant Martí (ca 235700 innb). Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Esplugues de Llobregat, Santa Maria de Montcada, Sant Adrià de Besòs, L’Hospitalet de Llobregat og Santa Coloma de Gramenet. En by som har ca 15 600 (2015) innbyggere. Om du bare skal besøke Vallcarca for en dag eller skal være der for en lengre periode, finnes det mye å gjøre der. Les mer nedenfor. Få også tips om lokale bilutleie selskaper. Reise med buss? Disse stoppene og stasjonene ligger i nærheten av distriktet/forstaden Nord busstasjon. Nærliggende T-banestasjoner (metro) er Vallcarca, Lesseps, Joanic, Verdaguer, Entença, Tetuan, Passeig de Gràcia og Encants, de er innen gangavstand.. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Província de Barcelona.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Vallcarca. Amalgama Espai Creatiu og Casa Museu Gaudí ligger i nærheten. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Golf Can Cuyás 8 km, Club de Golf de San Cugat 8 km og Golf Sant Joan 12 km er nærliggende feriesteder. Plaça de la Virreina, Plaça del Nord og Plaça Revolució er større områder og torg som ligger sentralt.

Hager Manuel Torrente, Hager Menéndez y Pelayo og Hager Mestre Balcells ligger innen gangavstand om du ønsker å se en botanisk hage. Vakre grønne områder, parker og planter Hager Turó del Putxet og Park Güell, er verdt å se. Bading og sol på stranden? Dette kan du gjøre på Platja de Sant Sebastià, Platja de la Barceloneta, Platja de la Mar Bella, Platja de la Nova Mar Bella, Platja del Besòs og Platja de Sant Miquel. Sett deg i bilen og besøk stranden! Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Ramon Canals, Masia Can Calopa de Dalt, Bodega Sant Joannes og Caves Montau de Sadurní som ligger i nærheten. Hvorfor ikke besøke Tostadero Estudis og Cercle Catòlic de Gràcia, for å oppleve og se musikk, teater og andre forestillinger i nærheten av Vallcarca.

Indoor Karting Barcelona og Catalunya en Miniatura er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. Aquarium Barcelona og Zoo de Barcelona verdt et besøk. Vakre kirker eller katedraler Sognekirke Sant Joan Baptista de Gracia som ligger i området.

Nærliggende destinasjoner, Vallcarca

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Sabadell lufthavn, Bilutleie Barcelona-El Prat lufthavn, Søk etter leiebil i Girona-Costa Brava lufthavn og Reus lufthavn. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker i Vallcarca. Bilutleie i nærliggende byer: Sammenlign leiebiler El Putxet i el Farró, Leiebiler La Bonanova, Leiebil Sarrià-Sant Gervasi, El Carmel og La Vila de Gràcia. Finn og bestill en leiebil, sammenlign priser hos oss før du leier en bil. Vi har leiebiler til alle behov i Vallcarca. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Barcelona, Leie en bil Eixample, Billige bilutleie L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Vallcarca, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Sabadell flyplass, Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Girona-Costa Brava flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vallcarca kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding