Bilutleie i Vilanova i la Geltrú

Sammenligning av priser for leiebiler i byen Vilanova i la Geltrú, regionen Catalonia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vilanova i la Geltrú

Sammenlign bilutleiefirmaer Vilanova i la Geltrú

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Vilanova i la Geltrú.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Vilanova i la Geltrú - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen Vilanova i la Geltrú i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Vilanova i la Geltrús reisesentre, togbanestasjoner (Vilanova i la Geltrú Station, Sitges, Els Monjos, Estación de Vilafranca og El Vendrell) og flyplasser som Barcelona–El Prat Airport, Sabadell Airport og Reus Airport og porter / fergeterminaler som Vilanova Grand Marina, Port de Villanueva y Geltrú. Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Europcar på Avinguda Terrosa 5 er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Om byen Vilanova i la Geltrú (Vilanova i la Geltru), som ligger i delen Província de Barcelona, regionen Catalonia, Spania. 27. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 140. største by/distrikt. Les mer om hva Vilanova i la Geltrú har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Det bor ca 65 900 (2015) innbyggere i byen. Nærliggende andre store byer/feriesteder er Barcelona (ca 1621500 innb), Eixample (ca 266500 innb) og L’Hospitalet de Llobregat (ca 257000 innb). Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er la Garriga, el Parc i la Llacuna del Poblenou, Piera, el Congrés i els Indians, Lliçà d’Amunt, Vallirana, Corbera de Llobregat, Les Roquetes, Puigmoltó, Sant Pere de Ribes og Canyelles. Feriestedet ligger ca 25 m over havet. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Província de Barcelona.

Skal du være lenge i Vilanova i la Geltrú? Noen forslag til museer, aktiviteter, attraksjoner, opplevelser og steder som kan være verdt et besøk. Om du har lyst til å besøke et museum, kan du velge mellom Museu Romàntic Can Papiol, Masia d’en Cabanyes – Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes og Espai Far Vilanova i la Geltrú, disse er gå avstand fra sentrum. Fascinerende parker og hager som ligger i de sentrale delene er Hager Francesc Macià og Tren del Park Ribes Roges. Få en oversikt over hele byen? Utsiktspunkt Roc de Sant Gaietà ligger innen gangavstand fra sentrum. Park Gumà i Ferran, Park Baixamar og Park la Quadra d’Enveja ligger i byen om du ønsker å oppleve vakre parker og grønne områder. Casa Bartomeu Carbonell er fascinerende historiske steder og arkeologiske steder du kan finne i nærheten av Vilanova i la Geltrú. Gamle gjenstander, kulturminner, antikviteter og eldre hus i nærheten Vilanova i la Geltrú finnes her, Església i Necropolis i Santa Maria, Medieval Cases Ibèriques i Medievals og Pedrera Romana.

Platja de la Fragata, Platja de Sant Sebastià, Playa de La Marina og Platja Vilanova er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg. Besøk Teater Principal de Vilanova I la Geltrú og Titelles Guinyol Dido, for å se og oppleve teater, musikk og show i nærheten av byen. Skal du spille golf og ser etter baner? Banene, Escola de Golf Portal del Roc 4 km, Centro de Golf El Vendrell 15 km, Club de Golf Terramar 4 km og Club de Golf La Graiera 12 km er nærliggende feriesteder. Arco de Bará er historiske ruiner fra bygninger og gjenstander som er verdt å se.

I sentrum kan du finne nye og gamle interessante slott å se, som f.eks Castell de (Slott) Penyafort, Castillo de (Slott) Castelldefels og Ciutadella Ibèrica de Calafell. Castell de (Slott) Ribes er fascinerende gamle fort, borg og festninger som ligger i byen. Calafell Slide, Parc Aquàtic og Karting Vendrell er nærliggende fornøyelsesparker eller badeland. Om du er interessert i aktiviteter og opplevelser med barna. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. El Jardí dels Ocells verdt et besøk. Byen har interessante monumenter og statuer av kjente personer og hendelser som Skulptur av Oscar Estruga Vilanova. Bodega Jaume Serra, Celler Can Pages, Clos dels Guarans, J. B. Berger, Finca Valldosera og Bodegas Torre del Veguer er vingårder og vinprodusenter i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Vilanova i la Geltrú

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil i Barcelona-El Prat lufthavn, Sammenlign leiebiler Sabadell lufthavn og Leie en bil Reus lufthavn. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker i Vilanova i la Geltrú. Lei en bil i byer i regionen: Bilutleie Barcelona, Bilutleie Eixample, Leiebil L'Hospitalet de Llobregat, Sant Martí og Badalona.

Bilutleiefirmaer i Vilanova i la Geltrú, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Firefly, Flizzr, Surprice, Goldcar, Rhodium, Hertz Dream Collection, Autoclick og King Rent er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Barcelona El Prat Josep Tarradellas flyplass, Sabadell flyplass og Reus Tarragona flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vilanova i la Geltrú kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding