Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Zafra

Sammenlign bilutleiefirmaer Zafra

Bilutleie i Zafra

Sammenlign leieprisene i landsbyen Zafra, regionen Extremadura, Spania ved å bestille på nettet. Med vårt søkefelt kan du bestille en leiebil ved hjelp av 3 enkle trinn. En leiebil fra oss betyr ingen overraskelser når du kommer for å hente den. Alle prisene inkluderer flyplassavgifter, gratis kjørelengde og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter. La autospain.no hjelpe deg med å finne en leiebil på nettet.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig bilutleie i Zafra - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Zafra i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Leiebil i Zafras reisesentre, togstasjoner (Zafra Feria, Zafra railway station og Los Santos de Maimona) og flyplasser som Badajoz Airport. Leiebil som inkluderer alt, ingen skjulte kostnader og du får gratis avbestilling/endring opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentestedet, søk etter alt du måte ønske. Sixt, Budget, InterRent, Alamo, Avis, Hertz, National, Enterprise, Europcar, Thrifty, Keddy By Europcar er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Informasjon om landsbyen Zafra, som ligger i kommunen Provincia de Badajoz, regionen Extremadura, Spania. Er bysentrum i området. 9t. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 573. største by/distrikt. Feriestedet ligger ca 517 m over havet. Større byer og feriesteder i nærheten er Mérida (ca 56400 innb), Almendralejo (ca 33600 innb), Montijo (ca 16200 innb) og Villafranca de los Barros (ca 13400 innb). Villafranca de los Barros, Jerez de los Caballeros, El Casar, Los Santos de Maimona, Guareña, Fuente del Maestre, Cabrahiga, Buen Suceso, Huerta Plata og Las Noritas er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Det bor ca 16 400 (2015) innbyggere i landsbyen. Finn ut mer om hva byen har å tilby når det kommer til aktiviteter og hvilke bilutleie selskaper som ligger i Spania og Provincia de Badajoz. Lær mer om hvilke selskaper som man kan finne i landet.

Forslag og tips på hva du kan gjøre i Zafra, attraksjoner, steder, museer, aktiviteter og tips på destinasjoner å besøke. Ønsker du å besøk fine sentrale torg og større åpne områder? Plaza Pilar Redondo, Plaza del Alcázar, Plaza Grande og Plaza Corazón de María er nære. Kanskje en dag på byens museer og kunstgallerier? Disse finnes i de sentrale delene av byen Casa del Ajimez og Museo Santa Clara. Arco Del Cubo, Arco de Jerez og Arco de San Antonio er gamle buer og hvelv som er verdt å se.

Vakre grønne områder, parker og planter Park la Paz, er verdt å se. Besøk til byens teater og/eller arenaer kan gjøres her Plaza de Toros. Sognekirke la Candelaria er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten. Klostre som er verdt å se, som Nonnekloster Santa Clara ligger i nærområdet. Smake på den lokale vinen? Vingårdene som ligger innen kort avstand er Hijos de Francisco Escaso, Toribio, Medina, Bodegas Lopez Morenas, Pago de las Encomiendas, Señora de la Cabeza og Cave San José.

Palass los Duques de Feria er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Nære Zafra finnes det slott som, Castillo de (Slott) Medina de las Torres. Leter du etter utendørs butikker? Byens markeder er f.eks. Marked Abastos de Zafra.

Nærliggende destinasjoner, Zafra

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Badajoz lufthavn. Sammenlign leie for en dag, lang tids, ett år, en hel måned, uke, helg eller det antallet av dager du ønsker i Zafra. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Almendralejo, Leiebil Mérida, Bilutleie Montijo, Badajoz og Don Benito. Finn og bestill en leiebil, sammenlign priser hos oss før du leier en bil. Vi har leiebiler til alle behov i Zafra. Lei en bil i byer i regionen: Sammenlign leiebiler Badajoz, Leie en bil Cáceres, Leiebiler Mérida, Plasencia og Don Benito.

Bilutleiefirmaer i Zafra, Spania

Vi sammenligner disse selskapene i denne byen og i Zafra, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Badajoz Talavera la Real flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Zafra kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding