Bilutleie i Vilagarcía de Arousa

Sammenlign prisen på leie av bil i Vilagarcía de Arousa, regionen Galicia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Vilagarcía de Arousa

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i Vilagarcía de Arousa - Sammenlign priser før du bestiller!

Bilutleie fra Vilagarcía de Arousas flyplasser som Vigo-Peinador Airport, Santiago de Compostela Airport og A Coruña Airport, togstasjoner (Vilagarcia de Arousa) og reisesentre mm. og havner og fergeterminaler som ligger nær Marina Vilagarcia, Puerto de Vilagarcia og Porto de Vilaxoan. Vi kan tilby leiebil som inkluderer alt, du vil ikke finne skjulte kostnader, samt gratis avbestilling eller endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Enkel, direkte og sikker leiebil på nettet. Med vårt søkefelt trenger du bare å skrive inn byen/landet og du vil få opp en liste.

Sammenligning av priser på bilutleie fra flere selskaper i landsbyen Vilagarcía de Arousa i Spania. Finn de aller beste prisene på leiebiler. Det er alltid verdt å sammenligne prisene føre du bestiller noe, i noen mindre byer kan lokale selskaper være konkurransedyktige. Hertz, Firefly, Hertz Dream Collection, King rent, Flizzr, Keddy By Europcar, Budget, Surprice, Europcar, Rhodium, Centauro, Enterprise, Avis, Goldcar, Dollar, Alamo, Thrifty, Autoclick, Nomadcar, InterRent, Sixt, National er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler.

Vilagarcía de Arousa (Vilagarcía) er en landsby som ligger i kommunen Provincia de Pontevedra, Galicia regionen, Spania. Er bysentrum i området. 9. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 238. største by/bydel. I byen bor det ca 37 600 (2015). Småbyer, landsbyer og tettsteder som du kan finne i nærheten er O Carballiño, Gondomar, Cambados, Ordes, Bueu, Baiona, Cornazo, Arealonga, Fuentecarmoa og Rubiáns. Vigo (ca 297300 innb), Santiago de Compostela (ca 95100 innb), Pontevedra (ca 81600 innb) og Redondela (ca 30000 innb) er nabobyer og feriesteder. Feriestedet ligger ca 10 m over havet. Uansett hvor lenge du skal være her finnes det mange ting å oppleve og gjøre Vi tipser også om hvilke bilutleie selskaper du kan leie fra i landsbyen. Estación de autobuses da Pobra do Caramiñal er stopp og stasjoner som ligger i nærheten av landsbyen. Vi gir også tips om hvilke selskaper som man kan leie fra i Provincia de Pontevedra.

Tips og forslag til aktiviteter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder du kan besøke mens du er på ferie i Vilagarcía de Arousa. Pazo de Rubiáns, Pazos dos Ulloa, Pazo de Montesacro og Pazo de Fefiñáns er noen spennende eldre, bygninger som herskapshus og palasser som du kan finne i nærheten. Nære Vilagarcía de Arousa finnes det slott som, Castelo da Lua. Historiske ruiner og steder som er verdt å se og interessante er Campanario de Cálogo. Museum Ferrocarril ligger nær sentrum. En dag på Vilagarcía de Arousas museer og kunstgallerier?

Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Mar de Frades, Adegas Arousa, Martín Códax, Pazo Quinteiro da Cruz, Pazo Baion og Casa da Barca som ligger i nærheten. Leter du etter utendørs butikker? Byens markeder er f.eks. Lonxa de Carril og Lonxa de Vilaxoan. For å se og oppleve sport som tennis osv, kan du besøke sportsområder som Estadio de Atletismo Manuel Jiménez Abalo. Om du ønsker å se og oppleve fotball, sport og konserter osv. er Kommunale stadion A Lomba tilgjengelig. Om du ønsker en dag full av aktiviteter og opplevelser kan du f.eks dra til fornøyelsesparker eller badeland som f.eks disse Karting Racing Dakart Sanxenxo. Acuario do Grove er tropiske hus, dyreparker, akvarier, dyreparker og terrarier i nærheten.

Interessante katedraler eller kirker som er i nærheten er Sognekirke Santiago de Carril og Centro Cristiano de Villagarcía. Om du ønsker å se på utsikten, er Utsiktspunkt A Pastora, Utsiktspunkt Faro das Luas og Observasjonspunkt Monte Lobeira sentrale utsiktspunkter. Vakre grønne områder, parker og planter Park Doña Concha, Miguel Hernandez Park og Park da Xunqueira, er verdt å se. Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Clube de Golf Val de Rois 20 km, Club de Golf da Toxa 13 km og Campo de Golf Meis 15 km. Prøver du å finne roen, og finne en strand for bading og sole deg? Playa Vilagarcía, Playa Rianxo, Praia Canelas, Praia do Preguntoiro, Praia As Sinas og Playa Sartaxes ligger i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, Vilagarcía de Arousa

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Vigo-Peinador lufthavn, Santiago de Compostela lufthavn og A Coruña lufthavn.Lei en bil i byer i regionen: Leie en bil Vigo, La Coruña, Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Bilutleiefirmaer i Vilagarcía de Arousa, Spania

Når du ser en leiebil, sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise, som alle har kontorer i Vilagarcía de Arousa. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Vigo-Peinador flyplass, Santiago de Compostela Lavacolla flyplass og A Coruña Alvedro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Vilagarcía de Arousa kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (33 stemmer, gjennomsnitt: 4,49 av 5)