Bilutleie i A Estrada

Sammenlign prisen på leie av bil i A Estrada, regionen Galicia, Spania på nettet. Søk og bestill en leiebil ved hjelp av tre enkle trinn. Når du søker og finner en leiebil gjennom oss, vil du ikke møte på noen problemer når du kommer for å hente den. Prisene du ser inkluderer gratis kjørelengde, obligatorisk forsikring, flyplassavgifter, lokale skatter og avgifter. Autospain.no har muligheten til å hjelpe deg med å finne en leiebil.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i A Estrada

autospain.no

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Cartrawler

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania.
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted.

Billig bilutleie i A Estrada - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign prisene på bilutleie fra flere selskaper i byen A Estrada i Spania. Vi sammenligner store og små bedrifter for å finne den beste på alle typer av biler.

Vi tilbyr enkel og sikker bestilling av leiebiler på netet. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Søk og velg sted, søk etter land, byer osv og velg enkelt fra listen. Lei en bil fra A Estradas jernbanestasjoner (Vedra-Ribadulla og Pontecesures) reisesentre og flyplasser som Santiago de Compostela Airport, Vigo-Peinador Airport og A Coruña Airport. Dollar, Centauro, Sixt, Enterprise, Nomadcar, Keddy By Europcar, Thrifty, Firefly, Goldcar, Budget, National, King rent, InterRent, Autoclick, Surprice, Hertz, Europcar, Hertz Dream Collection, Rhodium, Alamo, Flizzr, Avis er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

A Estrada (La Estrada) er en by som ligger i kommunen Provincia de Pontevedra, Galicia regionen, Spania. 22. største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 432. største by/bydel. Småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger i nærheten er O Carballiño, Cambados, Ordes, Bueu, Rianxo, O Grove, Ouzande, Guimarey, Aguiones og Somoza. Feriestedet ligger ca 301 m over havet. Les mer om hva A Estrada har å tilby når det kommer til opplevelser og hvilke bilutleie selskaper du kan finne. Større byer og feriesteder i nærheten er Vigo (ca 297300 innb), Santiago de Compostela (ca 95100 innb) og Pontevedra (ca 81600 innb). Det bor ca 21 900 (2015) innbyggere i byen. Få også tips om lokale bedrifter i Provincia de Pontevedra.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i A Estrada. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Furancho Casa Bascoi, Pazo de Ximonde, Pazo Baion, Aguardientes de Galicia, Adega Valdes og Mar de Frades som ligger i nærheten. Berømte og interessante palasser, villaer og herskapshus som ligger i nær byen er Pazo de Maindo. Picaros er fornøyelsesparker eller badeland som du kan finne i nærheten. Om du ser etter familieopplevelser og aktiviteter.

Torg eller større åpne områder, Praza de Feira og Praza Constitucion ligger i nærheten. Golf ferier og ønsker om å prøve ut de lokale golfbanene. Baner som ligger i nærheten av byen er f.eks. Clube de Golf Val de Rois 17 km og Real Aero Club de Santiago 23 km. Dispara Xestión Cultural ligger nær sentrum. En dag på A Estradas museer og kunstgallerier? Kirke San Paio og Kirke Santa María de Aguiones er kirker eller katedraler som er verdt et besøk og ligger i nærheten.

Nærliggende destinasjoner, A Estrada

Leiebil i flyplasser i nærheten: Bilutleie Santiago de Compostela lufthavn, Vigo-Peinador lufthavn og A Coruña lufthavn. Bilutleie i nærliggende byer: Bilutleie Teo, Ribeira, Santiago de Compostela, Vilagarcía de Arousa og Amés. Lei en bil i byer i regionen: Leiebiler Vigo, La Coruña, Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Bilutleiefirmaer i A Estrada, Spania

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo og Enterprise er selskapene som vi sammenligner når vi leter etter leiebiler. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Santiago de Compostela Lavacolla flyplass, Vigo-Peinador flyplass og A Coruña Alvedro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie A Estrada kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (33 stemmer, gjennomsnitt: 4,49 av 5)