Bilutleie i Boiro

Sammenligning av priser for leiebiler i landsbyen Boiro, regionen Galicia, Spania. Om du velger å bestille med oss vil det ikke vente noen ubehagelige overraskelser på deg når du kommer å hente leiebilen din. Alle prisene du ser på autospain.no inkluderer gratis kjørelengde, flyplassavgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og avgifter.

Priser fra anerkjente selskaper, men også små lokale selskaper i Boiro

Sammenlign bilutleiefirmaer Boiro

Søketips!

Tips! Søk etter by eller flyplass og velg en destinasjon fra listen. Søk etter land eller f.eks de store flyplassene. Søk og bestill i god tid om du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra alternativer som setepute, barnesete, babysete, gps, takstativ osv. Også enveiskjøring (one way) til en annen by eller flyplass i Spania, hvor du henter bilen her og leverer den der.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign selskapene og spar penger
  • Vi sammenligner 50 bilutleiefirmaer i Spania..
  • Ingen bestillingsavgift eller skjulte avgifter med autospain.no.
  • Forsikring og ubegrenset kjørelengde* FAQ >>
  • Leiebilserfaring som er enkelt og problemfritt i Boiro.
  • Kundesupport, tilgjengelig 24/7. Gratis avbestillinger / endringer opptil 24-48 timer før du henter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, inkludert luksusbiler, minibusser og automatiserte biler. Du kan også leie bilen på ett sted og returnere det et annet sted..

Billig bilutleie i Boiro - Sammenlign priser før du bestiller!

Finn de beste prisene og bestill på nettet. Sammenligning på nettet kan lænne seg. Sammenlign prisen fra mange selskaper i landsbyen Boiro, Spania.

Enkel og sikker leiebil på nettet. Søk etter by, flyplass osv og velg hentested fra listen, søk etter alle bil typer. Bilutleie fra Boiros reisesentre, togbanestasjoner (Vilagarcia de Arousa) og flyplasser som Santiago de Compostela Airport, Vigo-Peinador Airport og A Coruña Airport og fergeterminaler og havner (Puerta de Escarabote og Porto Cabo de Cruz). Leiebild er alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader samt gratis avbestilling/endringer opptil 24-48 timer før bilen skal hentes. Thrifty, Keddy By Europcar, InterRent, Sixt, National, Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Enterprise, Avis er selskapene vi sammenligner i byen/landet.

Boiro ligger i kommunen Provincia da Coruña, Galicia regionen, Spania og er en landsby. Er bysentrum i området. 26. Største by år du ser på innbyggerene i regionen og Spanias 499. største by/distrikt. I byen bor det ca 18 900 (2015). Gondomar, Cambados, Ordes, Bueu, Baiona, Brion, Abanqueiro, Boliña og Tenencia er småbyer, landsbyer og tettsteder som ligger nærme. Om du planlegger å bli her for en lengre periode, finnes det mange ting å gjøre og oppleve. Vi foreslår også hvilke bilutleie selskaper du kan leie bil fra i Provincia da Coruña. Byen ligger ca 29 moh. Større byer og feriesteder i nærheten er Vigo (ca 297300 innb), Santiago de Compostela (ca 95100 innb), Pontevedra (ca 81600 innb) og Vilagarcía de Arousa (ca 37600 innb). Nærliggende bussholdeplasser og busstasjoner er Estación de autobuses da Pobra do Caramiñal, de er innen gangavstand. Finn ut litt mer om hvilke bilutleiefirmaer det er i Provincia da Coruña.

Noen forslag om aktiviter, opplevelser, museer, attraksjoner og steder som kan være verdt å besøker mens du er på ferie i Boiro. Om du ønsker å se på utsikten, er Observasjonspunkt Monte Lobeira, Utsiktspunkt da Rá og Miradoiro da Curota sentrale utsiktspunkter. Park da Cachada er vakre grønne områder og parker der du kan sitte å slappe av i gresset. Eldre og stillige bygninger som villaer, herskapshus og palasser i nærheten av sentrum er Pazo de Montesacro, Pazo de Rubiáns, Pazo de Goiáns og Pazo de Fefiñáns. Castro de Baroña og Castelo da Lua er nye og gamle flotte slott som kan sees i sentrum. Playa de Escarabote, Playa de Abanqueiro, Carragueiros, Praia da Retorta, Praia de Mañons, Mañón, Playa Sartana og Praia de Barraña er strendene som ligger i nærheten av feriesteder. Om du ønsker å holde deg i ro, svømme og sole deg.

Se gamle historiske ruiner som Campanario de Cálogo. Ønsker du deg en dag men vinsmaking? Vinprodusentene og vingårdene, Pazo Quinteiro da Cruz, Casa da Barca, Mar de Frades, Santiago Roma, Pazo Baion, Aquitania, Martín Códax og Bouza do Rei som ligger i nærheten. Om du leter etter akvarier, tropiske hus, dyreparker, tropiske akvarier, dyreparker og terrarier som er i nærheten er f.eks. Acuario do Grove verdt et besøk. For å kunne se spennende historie og arkelogi, vennligst besøk disse stedene i nærområdet, Castro de baroña.

Behøver du en bil til en golftur? Golfbaner ligger i nærheten av feriestedet, Clube de Golf Val de Rois 22 km og Club de Golf da Toxa 17 km. Hvorfor ikke besøke Casa da Cultura Ramón Martínez López de Boiro og A Pousada das Ánimas, for å oppleve og se musikk, teater og andre forestillinger i nærheten av Boiro. Vakre kirker eller katedraler Iglesia Santa Baia de Boiro som ligger i området.

Nærliggende destinasjoner, Boiro

Leiebil i flyplasser i nærheten: Søk etter leiebil Santiago de Compostela lufthavn, Billige bilutleie Vigo-Peinador lufthavn og Søk etter leiebil i A Coruña lufthavn. Enkel bilutleie der alt er inkludert, du vil ikke finne skjulte kostnader og du får gratis avbestilling og endringer opptil 24-48 timer før du skal hente bilen. Bilutleie i nærliggende byer: Leiebil Vilagarcía de Arousa, Leiebil Santa Uxía de Ribeira, Bilutleie O Grove, Poio og Sanxenxo. Sammenlign priser på leiebiler og finn det billigste selskapet i Boiro. Bestill på nett og spar tid og penger! Lei en bil i byer i regionen: Sammenlign leiebiler Vigo, Leie en bil La Coruña, Leiebiler Ourense, Lugo og Santiago de Compostela.

Bilutleiefirmaer i Boiro, Spania

For å kunne finne den beste prise sammenligner vi disse selskapene Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty. Du kan vanligvis finne det største utvalget på flyplasser som Santiago de Compostela Lavacolla flyplass, Vigo-Peinador flyplass og A Coruña Alvedro flyplass. De store selskapene har vanligvis kontorer ved siden av flyplassen.

Bilutleie Boiro kunde erfaringer, anmeldelser & tilbakemelding